A Skorpió Vumen sorozat I. része - A JÓSLAT

10 DOLOG, AMIT NEM TUDTÁL A JÓSLATRÓL

1. Elise, Rosa (a jós), Nagyi, Zach, Laslie, Ian és Vivian regényalakja a valóságban is létező személy.

2. A hármas szám a könyv életében igen jelentős:

– A könyv 3 hónap alatt született meg, majd az utómunkálatok 11 Tesztolvasó segítségével még 1 hónapig tartottak. Amikor mindez megvolt, akkor jött még egy Tesztolvasó. Így ők 12-en lettek

– A könyvben pontosan 33 szereplő van név szerint említve.

– Elise és Zach 21-én találkoznak (3), Elise 30. születésnapján és pontosan 19:20-kor pillantják meg egymást (3), a Twelve Medison Park nevű étteremben (Twelve = 12, azaz 3).

– A könyv hivatalos kiadásának dátuma: 2020.10.07. Összeadva egy számjegyre, ez is 3….

…és még sorolhatnánk! (Ezt nyugodtan tegyétek meg Ti, a Skorpió vumen könyvek VIP csoportjában).

3. A borítókép készítője és a rajta látható modell ugyanaz a személy (önportré). Ő egy francia hölgy és nagyon nehezen adta a képet nekünk!

4. Sok esetben a leírtak a valóság 100%-át tükrözik, mint például: a Zach és Elise közötti levelezés (csak a könyvhöz lett alakítva egy kicsit). A levelezés, az író által írt Ámulat című könyvből lett átemelve. Az Ámulat-ból csupán egyetlen példány létezik, mely az írónő férjénél van.

5. Elise házának terve egy 3D háztervező programban el is készült. A képeket a házról bármelyik Olvasó megtekintheti (a főoldalon megtalálod az ehhez tartozó posztot).

6. Elise múltja elég titokzatos. Nem fedi azonban véglegesen a homály, ugyanis egy kiegészítő könyv fellebbenti majd a fátylat róla, méghozzá pontosan azzal a címmel fog megjelenni, amit Elise A JÓSLAT-ban is írt: A skorpió vumen Múltja.

7. Az első vázlatnak – mely a könyv megírása előtt készült-, csupán 20-25%-a maradt meg az írás végére.

8. A Luca’s, a Providence-i Emlékpark a bíróság előtt, az esküvői helyszínek, stb… mind-mind valóban léteznek (kivéve a boltot és az Ignist).

9. A legrövidebb idő, mialatt elolvasta a könyvet az egyik Tesztolvasó: 12 óra volt (Persze, hogy 3-as). Eddig legalábbis… Ha tudsz új rekordról, oszd meg velem: info@halaszemese.hu és felkerül ide.

10. Elise dühös útja a Mansfield hegyre, a valóságban az osztrák 1722 (milyen érdekes… összeadva ez is 3) méteres Hochlantsch csúcsa volt, a Medve-szurdok felett.