A Skorpió Vumen sorozat I. része - A JÓSLAT

ELISE HÁZA

A könyvben elég jól megismerhetjük Elise házát, miközben Sandra-t vezeti végig rajta.

Eleinte csupán egy okosház volt, falak és bútorok, semmit sem számított Elise-nek a búvóhelyén, magányos világán kívül, ahová nem sok embert engedett be. Azonban később ez a ház otthonná vált számára, leszerelte a kamerákat és Zach érkeztével újabb dolgozószoba lett a házban szabadúszó újságíró párja számára, plusz még egy garázs is épült.

Ezt az állapotot örökíti meg az a 3D-s háztervezet, amit csak Nektek készítettünk el a HomeByMe oldalán.


 

A HomeByMe használata:

Az alább található link egyből a házhoz visz.

Itt egyből találni fogsz egy rakás képet. A ház alaprajza és a külső fotók a végén vannak a sotósorozatnak (nyomj rá a “More” gombra többi képhez majd).

Tetőt nem tudtunk a házra tervezni, hiszen ennek a programnak nem a ház külső látványa, hanem a berendezés tervezése a célja. Számunkra is ez lesz a fontosabb.

A házterven szinte rajzszerű ábrákat a program realisztikus képpé formálja, így aztán a házat úgy láthatjátok a fotókon, mintha egy valódi házban lett volna fényképezve egy-egy helyiség.

 

Figyelem! Vannak 360 fokos képek is → konyha, könyvtár és a nappali. Ezekben a helyiségekben teljesen körbefordulhatsz minden irányban.

Megvan a konyha nagy ablaka előtti bárpult, Elise „gondolkodós” helye, ahol ottfelejtette a tabletjét és azon a listát, amit később – szerencsétlenségére – Vivien megtalált.

Megvan a könyvtár hatalmas kerek ülőalkalmatossága is az emeleten, ami annyira tetszett Sandrának, hogy alig lehetett belőle kiimádkozni.

Igyekeztünk a könyvben leírt legapróbb részletet is beletenni a házba, hogy teljesen könyvhű legyen számotokra. 😉


 

Gyere velünk VR-háztűznézőbe!

Ha van VR szemüveged, akkor virtuálisan bejárhatod a házat! 😉 A jobb felső sarokban a HomeByMe honlapján ott van a lehetőség. Ehhez a linket Firefox-ban vagy Chrome Canari-ban nyisd meg. 😉

Jó szórakozást!


 

A ház felépítése:

A kertben találod a ház hátsó sarkánál a kisházat, ahol Sandra lakik.

Az alsó szinten: konyha, hatalmas nappali, fürdő, VM-szoba, egy átjáró a garázshoz és közben egy edzőterem.

A felső szinten: Elise hálószobája gardrobbal és saját fürdőszobával, egy vendégszoba, egy fürdőszoba, Zach irodája és a hatalmas, üde könyvtár.

SPOILERVESZÉLY! A Jóslatban még nincs megemlítve, de van egy titkos szoba is a házban. Ez a könyvtár ajtajával szembeni polcnak álcázott ajtón át közelíthető meg. Biliárd, egy kis bár, kényelmes bőrkanapé, mozizás. Elise itt szokott házon belül rágyújtani és leereszteni kicsit. De ezt persze még nem tudjátok‼😉

Most már azt hiszem, jöhet végre az a link ugye?

Katt a gombra: