A boldogság benned van

Vélemény azoktól, akik már olvasták:

„Ezt a könyvet 15-20 évvel ezelőtt kellett volna már olvasnom. Sokkal könnyebb lett volna minden.”

„Nagyon közvetlen a nyelvezete, mindent megértek és élmény olvasni. Olyan, mintha egy nagyon bölcs baráttal beszélgetnék.”

„Ez a könyv jóval többet ad, mint az eddigiek. Nem mondja meg senki, hogy milyen újabb általánosságokat kellene megtenned. Nem kell követned senkit! A gyakorlatokkal Te magad jössz rá a saját utadra. Ehhez mutat irányt a könyv. Ezért egyedi és nagyszerű.”

„Hogy miért vettem meg a könyvet? Hát, mert megérdemlem!”

„Valami hiányzik. Nem vagyok teljes. Eltűnt a harmónia.” - Milliószor hallottam már ezeket a mondatokat magányos, kétségbeesett emberektől ugyanúgy, mint boldog párkapcsolatban élőktől, szingliktől, vallásos emberektől, nőktől, férfiaktól, fiataloktól és idősektől.

Ez a könyv nem mondja meg, hogy mit csinálj. De megmondja, hogy hogyan érheted el azt a természetes csodát, azt a boldogságot, ami benned szunnyad. Kinyit, akár egy virágot és megismerheted a saját utad a boldogság, az önismeret és a szeretet felé, azáltal, hogy Te magad teszel érte.

Nem vagyok bölcs, se szakképzett életmód tanácsadó. Én a barátod vagyok. Olyan őszinte barát, aki a szívét adná érted, mert az az egyetlen célja, hogy Te boldog légy! Hogy miért? Mert a Te boldogságod, a világ boldogsága és ki ne szeretne egy szebb világban élni?
A könyv a saját életemből vett példák, vicces, kedves vagy éppen szomorú történetek és a neked szóló motiváló gyakorlatok által válik a közös utunkká. Én megtettem, tedd meg az első lépést Te is a boldogság útján!

Egyedülálló és közvetlen módon nyújtok segítséget abban, hogy megtaláld azt a valamit, ami hiányzik a tökéletes boldogsághoz. A boldogsághoz, ami ott van benned! Kérj dedikált példányt, vagy gyere el a helyi könyvesboltokban megszervezett előadással.

ISBN szám: 978-963-12-5688-8
Szerző: Halász Emese
Műfaj: motiváció, ezotéria, önfejlesztés

Formátum: Nyomtatott
ISBN szám: 978-615-00-2834-7
Megjelenés éve: 2018
Oldalszám: 268
Kötés: puhaborítós, PUR ragasztókötés

Formátum: e-könyv
ISBN: 978-615-00-0367-2
Megjelenés éve: 2017
Kérhető kiterjesztések: epub, pdf, azw, mobi


Vásárlás
Véleményfal

„Nehezen tudtam letenni a könyvet, a munkába és munkából utazás időmet a könyv olvasásával töltöttem ki, sose tűnt még ilyen rövidnek kb. 45-50 perc.” – Hajdu Ilona

„Olyan, akár egy boldogság napló, amely fogja a kezed és vezet előre. Szerettem!” - Diana Soto

„Mindig tiszteltem az olyan embereket, mint Halász Emese. Nem egyszer tapasztaltam az életben, hogy azok tudják a legoptimistább szemmel nézni a világot, akik a legtöbb megpróbáltatáson mentek keresztül. Ő is ilyen. A szerző nem elvont maszlagokkal, általános, megfoghatatlan elméletekkel operál, hanem konkrét gyakorlati tanácsokat ad. Az általa javasolt lépéseket annak is érdemes végigcsinálnia, aki nem érzi a boldogság hiányát, mert általuk sokkal közelebb jut önmaga megismeréséhez.” – Ekker Éva

„Örülök, hogy olvashattam, és hogy a teszteken keresztül játékosan visszataláltam és találok a helyes útra.” – Pusztai Mária

„Nem csak könyveket írsz, hanem a saját "mesédet" is. És engem nagyon megérint, amennyit láthatok belőle... Emese, én csodállak téged!" - Sz. Rita

„Annyira jó a könyv! Amiért különösen tetszik az az, hogy nincs elrugaszkodva a mindennapi élettől!" - L. Zoltán

„Egy csoda a könyv! Ráadásul én rendszerszervező vagyok, így lenyűgöz ez az abc rendszer! ;-)" - V. Ágnes