LOGO5

BIZALOM. HATÉKONYSÁG. 7STAGE.

Mit szólnál ahhoz, ha egy cég jelentős összegeket spórolna meg Neked?

Nyilván örülnél, ahogyan sok vállalkozó, igazgató, mikrovállalkozás is örült már a mi látogatásunknak.

Nyilván meg is lepődnél, hogy milyen sok pénzt meg lehet spórolni a cégedben.

Talán el sem hinnéd! Mi azonban tudjuk!

Tudjuk...

 hogy egy cég beindítása során a legfontosabb az eladás, a jól működő folyamatok fenntartása és a profit mielőbbi növelése.

Tudjuk...

hogy az idő során egy cégben csak rakódnak a teendők egymásra és szinte észrevétlenül gyűlnek össze a dolgok, amelyek miatt sok apró felesleges kiadás is létrejöhet.

Tudjuk...

hogy ez a sok kicsi sokra megy és azt is, hogy egy nagyon komplex és nehéz feladat átvizsgálni egy céget költséghatékonysági szempontból.

De ezt mind talán Te is tudod.
Amit nem tudsz, az az, hogy mi imádjuk a munkánkat!

Mit ad Neked a 7STAGE?

INGYENES AUDIT

Felmérjük a terepet, ahol a mi külső szemünkkel könnyebben átlátjuk a helyzetet, és olyan megoldásokat tudunk majd javasolni, amire nem biztos, hogy gondoltál!

CÉGRE SZABOTT

Nem egy általános oktatást fogsz kapni, hanem a céged górcső alá vétele után teljesen a cégedre szabott ajánlatokat és ötleteket.

FEJLESZTÉS

Marketing stratégia programunk is személyre szabott és a 7STAGE-el egy csomagban akciósan kapod a szintén költséghatékony marketingedet, teljesen a cégedre szabva.
Ezzel pénzt spórolunk neked.

ELEMZÉS

Az audit során feltérképezett problémákat kielemezzük és sok számolás, körültekintés és kutatás után kézhez kapod a teljesen letisztult költségcsökkentési tervedet.
Ezzel időt spórolunk neked.

TANÁCSADÁS

Nem csak elemzünk, de ötleteinkkel és kutatásainkkal számtalan tippet fogsz kapni arra, hogy hogyan tudsz még hatékonyabban bevételt szerezni vagy minimalizálni a kiadásaidat.

Energiát, időt és pénzt spórolunk neked.

A 7STAGE összesen hét különböző területet pásztáz át.
Vizsgálja a cég hatékonyságát és 6+1 témában segíti a vállalkozást.
Nem csak költséget takarítunk meg, de időt és energiát is.

Kiknek szól mindez?

Egyéni vállalkozóknak / Startup cégeknek

hogy már akár a kezdetektől Veled legyen a hatékony gondolkodás kulcsa

Kis- és mikrovállalkozásoknak

mert a kiscégek bukhatnak a legnagyobbat a költségeken

Nagyvállalatok / Gyártó üzemek

részlegenkénti átvizsgálás és tanácsadás, mert sok kicsi sokra megy és még egy nagy cégnek sem esik jól, ha kifolyik egy vagyon a kezei közül.

Egy cég megszületésekor nem az első és legfontosabb dolog a hatékonyság növelése. Akkor csak arra összpontosítunk, hogy minél hamarabb befusson a cég, bármi áron. Aztán telik az idő és a költséghatékonyság folyamatos fenntartása háttérbe szorul. Legtöbbször a megszokás és az időhiány miatt, képes akár olyan mértékben is elharapózni, amely már a cég létét fenyegeti. 

A költséghatékony gondolkodásmód nem csak pénzt, időt és energiát spórol mindenkinek, hanem a jövőben is jóval hatákonyabbá teszi a munkavégzést és a bevételszerzést.

Kik vagyunk és miért éppen mi?

Halász Emese

A 7STAGE alapítója

15 éve dolgozom az autógyártás területén. A minőség és a költséghatékonyság a mindennapjaim részévé vált, és ez által komoly segítséget tudok nyújtani, ha arról van szó, hogy hogyan minimalizáljuk a költségeket egy cégnél. 

Jelmondatom: a hatékonyság, kulcs a sikerhez.

Czine-Gáti Viktória

A 7STAGE társalapítója

Adózási és pénzügyi területen szerzett tapasztalataimmal nagy segítség lehetek egy cég számára, hiszen mind tudjuk: a költségek csökkentése minden téren nyereséget termel. 

Jelmondatom: Okosan elköltött pénz, az mindig hasznos pénz!

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a Shopba