író exkluzív2

Exkluzív könyvbemutató – Egy különleges nap A JÓSLAT-al

Különleges könyv, különleges emberek.

2020.10.17-én tartottunk egy zártkörű, exkluzív könyvbemutatót A JÓSLAT-nak Budapesten. Inkább volt ez örömünnep, mint bemutató, hiszen olyan embereket hívtunk meg, akik segítették a könyvet a megszületéséig: lektor, korrektorok tesztolvasók, a könyvben szereplő egyik-másik karakter élő megtestesítője és a közvetlen környezetem, a barátaim. No meg természetesen a szintén író ismerőseim, akikkel egymást segítjük és együtt örülünk a másik sikerének.

Életem egyik legjobb könyvbemutatója volt. Oké, nem is tartottam nagy előadást, hiszen már majd’ mindenki olvasta a könyvet, aki ott volt, viszont egy szenzációs, ismerkedős este lett a vége. Egy különleges társaság egyedi tagjaiból olyan csapat kovácsolódott pillanatok alatt, hogy csak pislogtam. Nekem itt semmi dolgom, gondoltam. Nem kell ide hangulatfelelős, kérem! Nagyon, nagyon imádtam! Mindenki mosollyal távozott és nem győzték dícsérni a bemutatót. Rendhagyó volt, az már biztos!

A további képeket az exkluzív bemutatóról kizárólag a könyv facebook csoportjában tudod meglesni. Igen, ez is exkluzív, hiszen csak a VIP csoport tagjainak jár.

Katt ide és csatlakozz: Skorpió vumen könyvek – VIP csoportja

Remélem hamarosan újabb és újabb Olvasó-író találkozókról számolhatok be Nektek!

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad