a jóslat beleolvasó

A JÓSLAT

2019. október 7-én jelent meg hivatalosan is A JÓSLAT c. könyv.

 

Hihetetlen, de megszületett első regényem, ami a Bétaolvasók véleményei alapján egész jól is sikerült. Igazából az eredmény 100% lett. Imádták! Az elővetel is rekordot döntött és erotikus kategóriában benne van a könyv a TOP10-ben.

Szenzációs eredmények már a megjelenés előtt!

Be kell valljam, sokáig féltem (Méghogy féltem? Rettegtem!) attól, hogy belevágjak egy regénybe. Tudtam, mit akarok írni, tudtam, hogy milyen lesz, de nem mertem hozzáfogni. Aztán tavaly októberben erőt vettem magamon és azt mondtam, hogy márpedig képes vagyok rá, essünk neki, lesz ami lesz!

Nos, lett egy 417 oldalas regényem. Ráaásul ez még csak az első rész a háromból! Úgy tűnik tényleg megy ez nekem!  

Miről is szól A JÓSLAT?

A JÓSLAT, a Skorpió vumen sorozat első része egy pörgős, meglepetésekkel teli regény lett. A főhős (végre egy nő!) skorpió csillagjeggyel van “megáldva” és igen nagyra tört a gazdagok világában. Egyedül, csak Ő, biztonságban uralja az életét, ami másról sem szól, csak szexbirodalmáról, titokzatos életéről és a pénzről.
Ám idővel….
Tudjuk ugye? Az élet sohasem ilyen egyszerű. Valami mindig hiányzik, mert valamit mind keresünk. Elise a főhősnő, már fizikai jeleit is tapasztalja a talán mégsem annyira tökéletes életvitelének. Rosszullétek és fura álmok kísértik. De az élet mindig kínál lehetőségeket. Oké, persze sokszor ezek csak zsákutcák, hogy tanulhassunk belőle, de azért bőven akad kiút. Elise pedig végül megtalálja a nagy Ő-jét. Igenám, csakhogy nála ez sem olyan egyszerű…. ugyanis kettő van a nagy Ő-ből….

Izgalmak, erotika, érdekes helyszínek és meglepő fordulatok.

Megalkottam egy világot. Büszke vagyok arra, amit megírtam és habár néha egy kicsit belehaltam, tudom, hogy akkor is meg kellett írnom. Az élet nem egy súlyos dilemmával tesz próbára bennünket, gyarló, fizikai testbe zárt emberlelkeket. S ezek megélése egy skorpió számára, valódi érzelmi hullámvasút.

A regényt számos titok övezi, annak ellenére, hogy igaz történeten alapul. Ezek a titkok sem maradnak feltáratlanok, ígérem. 😉 Mire a sorozat teljes lesz, addigra felépül Elise teljes világa, amiben Te is megtalálhatod önmagad. És ígérem… meg is fogod!

Én a helyedben már most lecsapnék rá, mert elővételben -20%-os kedvezménnyel megveheted.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad