konyvhet

A Könyvhét és én – 2019

Felbuzdulva a Könyvfesztivál sikerén, a Könyvhéten is részt kell vennem. 

No persze, ennek más oka is van. Rengeteg Olvasóm jelezte, hogy nem tudott eljönni a Könyvfesztre, így a Könyvhéten is ott kell lennem. Minő borzalom, még szép, hogy ott a helyem! 😀 Kérésüknek természetesen szívesen teszek eleget, hiszen nekik írtam a könyveket.

 

Felkészülés a Könyvhétre

Úgy tűnik hiába bújkáltam eddig az Olvasók elöl, nem fenntartható ez az állapot, főleg, hogy a Könyvfesztiválra már kimerészkedtem. Azt hiszem innentől már nincs megállás. 😀 Igazából élvezem és nagyon jó találkozni az Olvasókkal. Mindegy mekkora a sor (és most kérek elnézést a sorban állóktól), arra mindig szakítok időt, hogy legalább pár szót váltsak az Olvasóval. Szerintem ez nagyon fontos. Meg akarom ismerni őket! Tudni akarom, hogy a BBV könyvek milyen embereket találtak ahhoz, hogy megváltoztassák azok életét. Ez egy csodálatos utazás. Ez egy író igazi élete. Most már tudom és köszönöm, hogy vagytok!

könyvfesztivál halász emese

Visszatekintés a Könyvfesztiválra

Egyszerűen hihetetlen volt! Gondoltam, hogy szeretik a BBV könyveket az Olvasók, hiszen nap, mint nap kapok visszajelzést, levelet tőlük, de hogy ennyien eljöjjenek, azt nem is reméltem. Még így sem volt időm mindenkire, így a kijelölt egy óra előtt és után is dedikáltam. 😀 Tuti, hogy nekem vannak a legcsodásabb Olvasóim! 🙂

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad