KÉRD AZ ÁLOMNAPLÓT MOST!

By Halász Emese

LETÖLTÉS
ÁLMODÁS
%
ÁLOM/ÉV
NEM CSAK ÁLOMNAPLÓ...

Jóval többet kapsz, mint egy Álomnapló. Tippek, trükkök, szimbólumok is várnak a füzetkében. Töltsd le most, nyomtasd ki és helyezd el az ágyad mellé. Használd, és csodák várnak rád!

MIÉRT FONTOSAK AZ ÁLMOK?

Ma már rohamosan közeledik az idő, amikor tudatos gondolkodásunk a mindennapokban használva tökéletes eszköze lesz az egészséges életmódnak, a szabadságérzetünknek és általa jobbá, aktívabbá, boldogabbá válhatunk! Ez nagyszerű, hiszen ki ne szeretne kisimultabb arccal, békés szívvel, szeretetben, egészségben és anyagi gazdagságban élni anélkül, hogy hónapokat tölt egy pszichiáter székében vagy épp a kórházban?

A tudatosságot és a boldogság utáni hajszát évek óta halljuk, látjuk, de valahogy csak nem akar sikerülni ez a fene nagy szuperélet. Miért?

Mert számtalan akadály van előttünk és a legtöbb hasonló tudatosságra nevelő indítvány csupán az ébrenlét állapotára összpontosít. De tudjuk ugye, hogy a valódi problémák gyökere a bensőnkben van. Tudat alatt. Fel kellene tárnunk, nemde? Ehhez pedig a legjobb út, az álmok világába csábító, szimbólumokkal kirakott ösvény. Vagyi az ÁLOMNAPLÓ. S ha tovább mersz ennél menni: akkor a tudatos álmodás.

Filmek és az álomnapló

 

Biztosan láttad már az Eredet című filmet Leonardo DiCaprio-val a főszerepben. Engem egy jelenet nagyon megfogott: amikor egy alagsorban rengeteg ember álmodik egyszerre egy szer segítségével. A főhős megkérdezi a házigazdát: – Ők ide járnak álmodni? – A gazda válasza: – Nem. Ide járnak élni.

Rengeteg igazság van a filmben. Az álmaink irányíthatóak! Képzeld el, hogy nap közben egész héten robotolsz, fáradtan ágyba dőlsz és másnap kezdődik elölről az egész. Szinte alig élsz. Nincs időnk semmire, ha van, akkor meg erőnk nincs. A problémák csak gyűlnek, lassan fizikai tüneteket is produkálnak belső harcaink. Mi lenne, ha azt mondanám, hogy meg tudod önmagadat gyógyítani az álmok segítségével? Mind lelkileg, mind testileg. Sőt! A céljaidat könnyebben elérheted éber állapotban!

Kicsit muszáj belekevernem a gondolatok erejét a sztoriba… Az, hogy a pozitív gondolkodás milyen szuper dolgokra képes, nem vitatjuk. Már akinek van ideje és ereje arra, hogy egy kakival teli napban képes legyen rózsaszín szemüvegben létezni egész nap. Minden esetre tény, hogy a pozitív gondolatok jó hatással vannak életünkre. Tudósok, professzorok jönnek-mennek és bizonyítják sorra, hogy a gondolatainknak ereje van. Nos, én nem teljesen értek ezzel egyet, mert szerintem a gondolat önmagában kevés. Gondolhatok én egy hétig is arra pozitívan, hogy a főnököm rendes ember, ha közben meg azt érzem, hogy egy pokolkutya szájában lenne a helye. Tehát az érzéseink is kellenek a gondolatokhoz. Ha úgy kívánok valamit, hogy azt teljes szívemmel teszem, ha a pozitív gondolat maga eltelíti a szívemet is boldogsággal, akkor igen… Akkor van ereje a gondolatoknak. Helyesen tehát: van ereje az érzéseinknek, amiket gondolatokká formálunk. De hát tudósokról van szó, ők a gondolatban, az agy működésében hamarabb hisznek, mint a lélek megfoghatatlanságában, úgyhogy maradjunk ennél. Tehát bizonyított az energia, amit a világba skandálunk. Oké.

Térjünk most vissza a filmre. Az Eredetben manipulálják az álmokat ugyan, de a lényeg ugyanaz: érzéseket plántálnak az álmokba, hogy éber állapotban az alany a szerint cselekedjen. Ez a tudatalatti irányítása!

Amikor a tudatos gondolkodás kevésnek bizonyul, vagy éppen nincs rá érkezésünk, mert kiszipolyoz ez a csodás rendszer, amit hétköznapoknak hívunk, akkor még mindig van egy kis puskaporos hordónk: a tudatalatti csodás világa.

Éééés itt zárul be a kör: Ha az éber állapotban végzett pozitív gondolkodás ereje hatékony, akkor a tudat alattiban, álomban végzett munka százszorosan is az!

Hát ezért kell nagyon foglalkoznunk az álmainkkal. Ehhez pedig a legnagyobb segítség, az Álomnapló.

Szeretettel: Emese

Töltsd le az ÁLOMNAPLÓT!

Ui.: Ha már eddig eljutottál és elolvastál mindent (különben le a kalappal, én sose szoktam), érdemes megemlítenem, hogy én írtam a BBV sorozatot (A Boldogság Benned Van), amit az Ecofamily boltja beválasztott a Tudatos Harmónia Útja elnevezésű projektjébe és a Skorpió Vumen sorozatom is sikeres lett, no meg gazdagabb egy Dugonics András Irodalmi díjjal. Szóval büszke író vagyok és bátran ajánlom bármelyik könyvemet.
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad