KÉRD A BOLDOGSÁGTERVEZŐ FÜZETET MOST!

By Halász Emese

LETÖLTÉS
ELÉGEDETTSÉG
%
BOLDOGABB EMBER
A marketingguruk szerint...

…ide most egy kisregény méretű szöveget kellene írnom, melyben meggyőzlek arról, hogy ez neked nagyon fontos, az anyag, amit kapsz az szuper, és hogy a továbbiakban kapni fogsz maileket ugyan, hiszen ezért kérem be a mail címedet, de nem fogod megbánni, mert annyira jó anyagokat fogok neked küldeni, hogy csak na!

Namármost... én ezt nem teszem meg.

Az anyag önmagáért beszél, a feliratkozás azért kell, hogy ha valami hasonlót kitalálok még, akkor el tudjam hozzád juttatni és mivel havonta-kéthavonta fogsz csak levelet kapni tőlem, így még azt se ígérhetem meg, hogy teletömöm a mail fiókodat.

A Te döntésed, hogy megtartod-e ezt a vonalat magadnak vagy sem, én nem akarok senkit meggyőzni semmiről, mert hiszek a szabad akaratban és abban, hogy mindenki maga dönti el, mi a jó neki és mire van szüksége. Mondhatok én itt bármit, írhatnék kisregényt, győzködhetnélek… De én inkább az őszinteséget választom, ahogy teszem ezt életem során mindig. Eddig bevált!

Lényeg a lényeg (mielőtt még tényleg összehozok itt egy hosszabb irományt), fogadd szeretettel a Boldogságtervező kis füzetemet, és kívánok neked egy olyan szuper jövő évet, amiről eddig talán csak álmodtál. Váljon valósággá!

Szeretettel: Emese

Töltsd le a BOLDOGSÁGTERVEZŐT és légy boldog! Nagyon...boldog!

happy woman
Ui.: Ha már eddig eljutottál és elolvastál mindent (különben le a kalappal, én sose szoktam), érdemes megemlítenem, hogy én írtam a BBV sorozatot (A Boldogság Benned Van), amit az Ecofamily boltja beválasztott a Tudatos Harmónia Útja elnevezésű projektjébe és a Skorpió Vumen sorozatom is sikeres lett, no meg gazdagabb egy Dugonics András Irodalmi díjjal. Szóval büszke író vagyok és bátran ajánlom bármelyik könyvemet.

Nem, nem tudom megállni, hogy el ne árulkodjam magam arról is, hogy a Skorpió vumen regénysorozatom pedig Dugonics András Irodalmi díjat nyert. Csak úgy mondom, hátha kedvet kapsz egy kis olvasáshoz. Amennyiben mindez érdekel, a itt mindent is megtalálsz, amit csak meg lehet tudni a könyveimről. Véleményeket, tartalmat, stb.

Na de most már tényleg befejezem, mert még a végén a szómenésem akkora lesz, hogy ezt is adhatom ki könyvben. 😀

Legyen szép jelened és jövőd!

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad