ebook jótékonyság

E-BOOK = TÁMOGATÁS

E-bookkal jótékonykodni? Még szép!

Amikor egy-egy könyves-blogger vagy újság felfedez valami újat, amit kitaláltam és más írónak még nem jutott eszébe, azonnal megszereti. Aztán elújságolok más, egyéb olyan ötleteket, amiket megvalósítottam (és mint író nem túl gyakori jelenség), mint például most az e-book ötletét, és még inkább emelkednek a szemöldökök. Lassan átnevezem magam író-újítónak. 😀

Nem tehetek róla. Egyszerűen hálás vagyok azért, hogy vagytok, hogy szerettek és csupán igyekszem meghálálni.

Ezért találtam ki A JÓSLAT titkos weboldalát. Ezért terveztem meg egy hatalmas házat 3D-s programmal (Elise, a főhősnő házát), ezért találtam ki az ajándékba adható e-könyvet.

S most, egy újabb ötlettel készültem

Azt mindenki tudja, hogy egy e-book előállítási költsége igen csekély. Ez esetben leginkább a könyvbe fektetett munkát, a tehetséget, a megírásának idejét, az ötletet, kidolgozást, a szerkesztők, lektorok, stb munkáját fizetjük meg. Viszont egy idő után ez megtérül és az e-könyvekből származó bevétel tiszta haszonná válik az író számára. Bár Magyarországon még nem túl sok az e-book olvasó, azért én máris elértem ezt az állapotot, hála a rengeteg vásárlónak és arra gondoltam, miért ne használhatnám jó célra azt az összeget, ami eddig is elvett a színtiszta haszonból. Így hát úgy döntöttem, hogy az e-könyveimből származó bevételem 50%-át adományba adom. Hosszas töprengés és válogatás után a Karuna-Kannon Alapítványra esett a választásom.

A Karuna-Kannon Alapítványról

Nem csak emberek, családok életét segítik lelki és anyagi támogatásukkal, hanem mindenki számára elérhető az egészségközpontú világnézetük megnyilvánulása. Receptek, tippek, tanácsok segítenek minden hozzájuk forduló számára. S ha valaki mélyebbre ásna az Alapítvány életében, akkor egy csodálatos gyógymódot is talál, amit elsajátíthat. Nekik köszönhető, hogy én magam 15 éve nem jártam semmilyen orvosnál, mert nem volt rá szükség. Rendkívüli munkájukat ezentúl én is támogatom.

Ha tetszik ez a fajta segítségnyújtás, akkor nincs más dolgod, mint venni tőlem egy e-bookot! Nálam egy e-book – például az 50 lépés a boldogság felé – 2200 Ft-ba kerül. Ebből 1100 forint azonnal megy az Alapítványnak.

Még nem tudom, mi lesz a következő NAGY ötletem, de azon vagyok, hogy mindig valami újat nyújtsak és remélem, hogy az ötleteim másoknak is ihletet adnak.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad