evosszegzo egy év halasz emesével

2020 – egy év, egy író, egy könyv

Évösszegző egy nagyon érdekes évre

Furcsa egy év volt, na… Hiába minden, én tényleg megpróbáltam összeszedni a gondolataimat, de annyira vegyes volt ez az év, hogy igen nehéz dolgom lett. Az elmúlt években is annyi minden történt, hogy akkor sem unatkoztunk, de ez az idei év…!

Megígértem magamnak, hogy ez a vírusmizéria nem lesz most benne az éves összefoglalómban, úgyhogy igyexem az év érdemi történéseire koncentrálni. 

Az év első negyede hamar eltelt, hiszen február végéig írtam A JÓSLAT-ot, utána pedig rögtön egy pihentetőbb feladat várt. Meg kellett keresnem a borítót. Nem volt könnyű egyébként, azt reméltem, hogy egyszerű lesz, de közbejött pár dolog. Nehéz volt megszerezni a borító alapjául szolgáló fotót. Erről nemsokára a youtube csatornámon lesz egy videó, mert igencsak kalandos volt ez a borító vadászat. 

Májusban már a Tesztolvasók véleményét vártam, javítottuk a könyvet, szerkesztői munka, korrektor, lektor, minden is volt, amivel csak úgy repültek a hetek s hónapok. 

index interjú a jóslat halász emese

Júliusban pedig már vadul tárgyaltunk a nyomdával, készült a próbanyomat is, amit augusztusban vehettem a kezembe. Ezt a pillanatot videóra is vettük és a könyv VIP csoportjában tettem fel róla egy videót. Ez egy írónak mindig rettenetesen fontos pillanat, de most rá kellett jönnöm, hogy nem csak nekem az. Sokan dolgoztunk a jelenlegi formáján, úgyhogy velem örült még sok résztvevője is a könyv megszületésének. 

A szeptember egy könyv életében már a marketing hónapja, minden erőnkkel azon voltunk, hogy a megjelenést és az utána következő hónapokat felkészülten várjuk. Terveztünk, ötleteltünk, éjjel és nappal. A szeptember nekem a leghúzósabb hónap volt az évben, nem csak emiatt, de valahogy úgy minden összejött arra az egy szem hónapra és körülbelül napi 3-4 óra alvással kellett kihúznom az egész hónapot. A végére már alig láttam, de kár is lenne tagadni, hogy élveztem minden percét. 

Október 7-ére terveztük A JÓSLAT hivatalos megjelenését, ami egy pár nappal hamarabb történt meg végül, a kíváncsi Olvasók legnagyobb örömére. Innen aztán… Hajajj! 

Az év utolsó pár hónapja már egy igazán mozgalmas hónap volt. A weblapom teljes ráncfelvarráson esett át, úgyhogy most egy csodás és profi oldal fogad mindenkit. 

Nagyjából december lett az első olyan hónap, amikor egy kis pihenő is belefért az évbe, ráadásul a sok munka gyümölcs beérni látszott. Rengeteg új Olvasóval bővelkedtem, és két jelölést is kapott a könyv. Az egyik a Dugonics András díj, a másik pedig legnagyobb örömömre és meglepetésemre a 2020 legszebb magyar borítója díj. Ezeken tudtok szavazni A JÓSLAT-ra, főleg erotikus kategóriában. 

karácsony

Így az évösszegzőben ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem Nektek a rengeteg eddigi szavazatot, azt, hogy támogattok és ajánljátok a könyveimet. Én nem csak úgy mondom, hogy nekem van a legjobb Olvasótáborom, komolyan is gondolom.

Remélem nektek is hasznos évetek volt és kívánunk nektek a jövő évre sok csodás és szeretetben gazdag időt!

Emese és Zoli (drága férjem, aki A JÓSLAT-ban is kapott egy karaktert…. ;-))

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad