ignis dedikálás

2022 – A Hihetetlen Év

Írói évzáró

2022. Az év, amikor megfordult a világ, és újabb kapui nyíltak ki!

Ebben az évben tényleg hihetetlen dolgok történtek velem. Rég várt lezárások, nagy kezdetek… Nem unatkoztam most sem és ahogy elnézem 2023-ban sem fogok, de idén valami szenzációsan fárasztó és örömteljes évem volt!

IGNIS

Az év első negyedévben befejeztem a hetedik könyvemet, a Skorpió Vumen sorozat utolsó részét, az Ignis-t

Egy kis örömködés után két hét totális depresszióval ünnepeltem ezt… Befejezni egy történetet olyan, mintha végső búcsút vennél egy olyan személytől, akit nagyon-nagyon szeretsz, és mérhetetlenül büszke vagy rá. Le kell zárni a kapcsolatot a betűimmel, már nem foglalkozhatok a szeretett karakterekkel, minden más lesz. Minden más is lett. Sötét és kietlen, sivár élet lett a színes könyvbéli életemből. A barátaim és a párom szedtek össze tulajdonképpen, miután már tényleg nagyon oda voltam. Nem szépítem. Hisz’ tudjtátok, mindig őszinte és nyílt vagyok: ez egy nagyon csúnya korszak volt.

Mire a nyomdába mentünk a könyvekért, már azért sokkal jobban voltam.

FOTÓZÁS

Kilátástalannak tűntek a további napok az évben, hiszen hogyan tovább? Megírtam, befejeztem. Tudtam persze, hogy van még hátra egy ígéretem: a kiegészítő kötete a sorozatnak, de az már nem olyan. Még várni akartam vele. 

Új célt tűztem magam elé: egy boudoir fotózást, méghozzá egy élő skorpióval! Ha már skorpió Vumen sorozat, ugye…

erotikus könyv halasz emese

Minden képet megnézhetsz, és a teljes történetet megtudhatod itt.

Azt viszont elmondhatom, hogy ez volt életem egyik legnagyobb próbatétele és kihívása is egyben. Minden percét imádtam és biztos vagyok benne, hogy lesz még ilyen fotózásom! 

Köszönöm a Hedzsi’s Photographynak a fotókat, Zétényi Vicának a sminket és a Túrá-zoo mini állatkertnek a skorpiót, akit név híján azon nyomban elneveztünk Bubunak!

Videós bizonyíték arra, hogy valóban élő volt itt a YouTube  csatornámon.

Sikeres Vállalkozó Nők klubja

Ez volt az a momentum, ami valahogy átlendített minden művészlelkületű nyomoromon, és kitárt újabb kapukat. Ugyanis az élet újabb ajándékot dobott elém: A Sikeres vállalkozó Nők klubját

Egy hónappal az indulásuk után én már számtalan hasznos dologgal lettem gazdagabb, és elkezdett motoszkálni a fejemben egy új vállalkozás. Erről nemsokára írok, de előtte még elbüszkélkedem, hogy a Sikeres Válallkozó Nők klubja idő közben Elnökségi tagnak választott. 2 férfi alapító tag és 3 női elnökségi tag vezeti most ezt a dinamikusan fejlődő csoportot, ami arra rendeltetett, hogy női vállalkozóknak segítsen. Nekem pont passzol ez a munka! Imádom! 

sikeres vállalkozó nők

Írómentor Program

A Sikeres Vállalkozó Nőknek segíteni maga egy életcéldarabka nálam, de mind tudjuk: ha segítesz, az visszajön hozzád. Hozzám igen hamar visszaérkezett. Amit addig is csináltam már részletekben, azt végre összeszedtem kerek egésszé, és júniusra elindult az Írómentor Program!

Írómentor Program

Mert mindenkinek van egy története, ami megér egy könyvet!

A ÍM Program annyira jól sikerült, hogy hamarosan már 18 mentoráltam lett, és rengeteg munkám is hirtelen, de ezt nevezik pozitív kockázatnak ugyebár… Megvívtam a napi teendőkkel és most már újabb és újabb célok várnak rám és mentoráltjaimra.

Egy kis Japán

japán utazás halász emese

Volt alkalmam egy hetet eltölteni ebben a varázslatos országban októberben. Erről egyelőre nem mondhatok sokat, de ami késik, nem múlik és egyelőre legyen elég annyi, hogy elmondhatatlanul vágyok vissza…

japán halasz emese utazás

Évzáró egy mondatban

Boldog vagyok.

halasz emese

Ez a lényeg, nemigaz? Boldog vagyok, mert ez az év számtalan pozitív új dolgot hozott, és hű lehetek általuk önmagamhoz és a célomhoz: segíteni másoknak minden eszközzel, amim csak van. Könyvekkel, tudással, odafigyeléssel… 

2023 tervek

No persze, tervek mindig vannak. Hogy lesz-e mindenre időm? Meglátjuk. De ahogy mindig mondani szoktam: nem hajt a tatár. 😀

Először is a mentoráltjaimnak szeretnék egy weboldalt, ahol megjelennek majd ők és könyveik is, hiszen 2023-ban nagyon sok könyv fog napvilágot látni az Írómentor Program segítségével.

Megírom a Skorpió Vumen sorozat kiegészítő részét is. 

Többet akarok majd írni… Remélem, hogy sikerül ez a tervem, de szeretnék nektek többet írni majd 2023-ban. 

Végül pedig: jöjjön, aminek jönnie kell! Sok terv van még, kevés idő, de reményeim szerint 2023 még az eddigieknél is hihetetlenebb év lesz! 😉

Halász Emese könyvek

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad