erotikus könyv halasz emese

Levetkőzött az írónő!

FIGYELEM!
Erotikus könyvek után szabadon: erotikus képek

Levetkőzött az írónő! Ezt a címet kaptam a kis werkfilmhez, amit a legutóbbi fotózáson készítettünk. Hatásos, nem mondom, de azért nem ez volt a cél… Miért is vetemedtem én arra, hogy ledobjak pár ruhadarabot? Lássuk csak!

a jóslat
az álom
az álom skorpió vumen sorozat a jóslat ignis halasz emese könyvek

A Skorpió Vumen sorozat erotikus kategóriába lett besorolva ugyan, de aki olvasta, az tudja úgyis, hogy a mondanivalótól távol áll ez, mint műfaj. Sok van ebben a könyvben, ami nem ilyen egyszerűen beskatulyázható. Kaland, veszély, krimi, szerelem, választás, önismeret, motiváció, spiritizmus, nagyhatalmak, pénz, fizikai és asztrális sík… csak, hogy nagyon keveset említsek a kulcsszavakból, amik alkotják ezt a trilógiát. 

Magánkiadóként nincs sok lehetőségem reklámozni, nem áll mögöttem egy kiadó, és a marketinghez sokmillió forint sem. De a könyvek jók… legalábbis azt mondják. Így aztán ez az egyik fele a fotózás okának: a reklám.

A másik okom  az volt, hogy a Facebook-on szembejött pár gyönyörű kép a Hedzsi’s Photography jóvoltából.

Jó ideje nézegetem más nők ízlésesen erotikus képeit, s azt mondtam: „Nahát, ilyet én is szeretnék.”

Ki nem? Ugyebár.Csakhogy az évek sok-sok ülőmunkájával feljött pár plusz kiló. Oké, pontosan 7 kg. Így nem állunk masina elé, kérem! Ekkor, mint egy jel, szembejött velem az Instán Hajdú Renáta, akinél lelkiismeretesebb, okosabb felügyelőt a testem nem is kívánhatott volna. Étrendekkel és edzésekkel hozta helyre azt, amit én elrontottam, méghozzá rekordidő alatt. Az eredmény: másfél hónap alatt 5,5 kiló mínusz és egy szépre edzett test várta a fotózást. Ami igencsak izgalmasnak ígérkezett!

Ugyanis nem csak szimpla fotót szerettem volna. Nahát… én? Még szép, hogy bele kell vinni valami extrát! 😉 És ha már Skorpió Vumen sorozat, ráadásul nem véletlenül virít A JÓSLAT borítóján, akkor legyen egy skorpió is a terítéken, vagyis… rajtam.

Azt azért érdemes tudni, hogy hat lábig vagyok kalibrálva gyárilag, ergo kígyótól hangyáig nincs baj, de egy pók, vagy egy… skorpió… Ajaj! Na de a fene megeszi, hát legyek már hű a történetemhez, Elise egy vagány nő, akkor én is az leszek! Megtettem. A Túrá-Zoo Mini Állatkert jóvoltából mászkált rajtam a nyolc kis lábával a skorpió és én először azt hittem, itt a világ vége, csak álmodom. Az első utáni közelebbi ismeretségünk után azonban egyre jobban megszerettem ezt az állatot. Csodálatos! A gazdija sokat mesélt róla, és a két órás fotózás végére már én is akartam egyet.

Akarok egy skorpióóóóót!

A képek pedig álomszépek lettek. Ha hetven évesen visszanézek majd ezekre a képekre, azt fogom mondani, hogy büszke vagyok arra az őrült nőszemélyre a képeken. Ajánlom minden hölgynek, aki csak teheti, hogy tegye meg, mert egy ilyen élmény mindenképpen kell. Oké, nem feltétlenül skorpióval, anélkül is csodálatos képek készülnek Hedvig gépe nyomán.

Nos, én így zártam a sorozat befejezését, egyfajta ünnepi, ízlésesen erotikus fotózással. Remélem, tetszik nektek is!

S ha már reklámcéllal fotózkodtam, tessék szépen megvenni a könyveket. 😀 Csomagban akciós, a könyvek külön-külön is megrendelhetőek (A JÓSLAT, AZ ÁLOM, IGNIS) és érdemes most meglepni vele az asszonykákat otthon (drága uraim, higgyétek el, dupla meglepi lesz, mert ti sem maradtok ki a könyv hatása alól), vagy lepd meg vele egy barátodat, barátnődet, anyukádat, önmagadat!

Ha pedig elolvastátok, írjatok! Különben csupa lyuk lesz az oldalam, a kielégítetlen kíváncsiságtól! 😀

Legyen ma vagány napotok! Pussszancs!

Fontos infók a képek előtt:

Werkfilm: ShamanPhoto (Magyar Zoltán)

Fotók: Hedzsi’s Photography

Smink: Vica Zétényi Make Up

Haj: Pap Mónika Fodrász, hajhosszabbító

A skorpiót biztosította: a Túrá-zoo mini állatkert

Testfelelős: Hajdu Renáta

Ördögien csábos körmök: László Andrea

Csodás, olasz fehérneműk: Klári Divat, Esztergom

Ha még nem láttad a werkfilmet: MEGLESEM

Oké, oké, jönnek már a képek!

FIGYELEM! A KÉPEK EGYÉNI FELHASZNÁLÁSA TILOS!

Na gyerünk, lepd meg vele magad, vagy egy barátnődet!

Ilyen akcióban tuti, hogy többet nem kapod meg, úgyhogy használd ki az alkalmat! 

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad