Ébresztő - új / friss / más

Na kérem, olyan ötlettel gazdagodtunk, hogy nacsak! Ébresztő csoportot hoztunk  létre. Hogy miért? És miben más ez?Íme a leírás:

Megpróbálunk egy új, pozitív világnézetet hozni. Olyat, ami a dolgok mögé néz, a bensőkben keresi a válaszokat és a boldogság, szabadság útjára vezet. Bárki tehet fel kérdéseket, amiket közösen megbeszélünk, ötleteket és új nézeteket is kibeszélünk, problémákat oldunk meg, tágítjuk egymás látókörét anélkül, hogy megpróbálnánk meggyőzni a másikat az igazunkról, vita nélkül! 
A szeretet jegyében viselkedünk és a segítség, egymás felébresztése a célunk. Ez nem mindig kedves és szép, mert a világ nem csak rózsaszín és tudom, hogy az őszinteség néha kemény, az igazság néha fáj, de ez a csoport nem arról szól, hogyan simogatjuk egymás buksiját, hanem, hogy felébredjünk abból a téves hitből, amik a gondokat okozzák. 
Kedves csoporttagok! Szeretettel forduljatok egymáshoz és őszintén!

Ui.: Vitázókat, erőszakosakat, okoskodókat, csúnyán beszélőket azonnal, figyelmeztetés és kérdés nélkül kizárunk a csoportból, ezzel megőrizve a színtiszta szereteten alapuló segítségnyújtást és a megfelelő alapokon nyugvó magyarázatokkal szolgáló lélekébresztést.

Köszönöm a figyelmeteket és az időtöket, amit arra szántatok, hogy elolvassátok ezt a bejegyzést!  Legyen csodás napotok és írjatok, kérdezzetek, hozzátok be magatokat a csoportba, mert mi rátok vagyunk kíváncsiak és nektek próbálunk adni! 

 

"Ezzel együtt ez a csoport arról is fog szólni, hogy mi hogyan is élünk. Egy író, aki arról ír, hogy mi a valódi boldogság... és nem csak ír róla. Én meg is élem a mindennapjaimban azt az életet, amire mindenki vágyik. Megélik a körülöttem lévők is és már sok Olvasóm is. Szeretném megmutatni, hogy milyen is ez, azaz milyen a valódi belső boldogság. Tévhitek helyett én/mi leszek/leszünk az élő példa, ha nem bánjátok.  Én erre tettem fel az életemet, így hát mi más lenne a leghitelesebb, ha nem az életem... (Nemsokára a youtube csatornám videóit is posztoljuk erről) Fogadjátok szeretettel! " Halász Emese, író

 

Tisztelettel és szeretettel: Emese és Zoltán

 

Minden héten új témával jövünk, kibeszélők lesznek, problémamegoldások, ébresztő gondolatok ébredőknek ébresztőktől. E heti témánk máris elindult, melynek címe: Bezzeg a mi időnkben avagy a Változások kora.  Megjött a kedved az ébresztő gondolatokhoz? Csatlakozz: ÉBRESZTŐ CSOPORT (katt).