MANAHOOP

Én az író, lélek,- és testtréner.Az írás előtt/mellett nagy szenvedélyem volt és lesz is mindig a tánc. 5 év klasszikus balett, 2 év jazzbalett, salsa és bachata táncok, fellépések és most a megtalált hulahoop és hoopdance áll mögöttem. Bizony, nagyszerű élmény, mert nem csak hoopdance-t oktathatok, hanem fogyunk is, hiszen főként súlyozott karikákkal dolgozunk.

Na de, hogyan is jött ez?

Talán még gyermekkoromból, amikor megkérdezték tőlem, hogy mi szeretnék lenni és én azt mondtam: balett tanárnéni. S lám, ha az ember a boldogság útjára lép minden összejön. Igaz, nem balett, de tánctanár lettem és közben az emberek testét is alakítom, hogy kívül-belül boldogabbak lehessenek. Azt hiszem ezzel lett a célom most teljes igazán!

Boldog vagyok, hogy ilyen módon is foglalkozhatok veletek!

Egyelőre csak Esztergomban tartunk órákat, de ezt kiküszöbölendő egy tréninget tervezünk, melyet majd le tudsz tölteni és bármikor tanulhatsz Te is velünk! :-)

Addig is tájékozódj erről részletesebben itt: http://www.halaszemese.hu/manahoop

Vagy csatlakozz a facebook oldalunkhoz, ahol rengeteg képpel, sikersztorival és hoopdance videóval várunk: https://www.facebook.com/manahoop/

Ép testben ép lélek! Akarom mondani Ép lélekkel ép testben! :-)

Legyen csodás napotok!