Jó reggelt Boldogságtrilógia!

Végre, végre megszületett az 50 lépés a boldogság felé két testvére is nyomtatott formában! Ebből az örömteli alkalomból pedig előrendelési akciót hirdetek! 

Egy könyv most csak 1990 Ft, ha pedig mindhármat szeretnéd, akkor 5970 Ft-ba kerülnek! Eredeti áron darabjuk 2300 Ft, úgyhogy érdemes most lecsapni az akcióra! 

Az akció 2018. szeptember 16-ig tart! Szeptember 17-én már postázzuk a könyveket, amik 2-5 napon belül landolnak is nálad!

ELŐRENDELEK

 

Tartogatok még pár meglepetést! wink

 

1. Puzzlegerinc

A könyvek "puzzlegrinccel" készültek, hogy még élvezetesebb legyen a  tartalom. A három részből álló kép egy embert ábrázol, akinek teste egy fa gyökereit és lombkoronáját köti össze. Vagy úgy is mondhatnám, hogy a gyökerektől a lombig egyetlen ember vagyunk. 
Az 50 lépés a boldogság felé című könyv az alap, a gyökere a fának, mely a mélyből táplálja a fejlődésedet. 
Az ember maga a Spiritualitás I. című könyv gerincét díszíti, ezzel utalva arra, hogy ez a könyv leginkább önmagunkat az Univerzummal összekötő kapcsolatot segíti. 
S ott van a korona, a lomb, a Spiritualitás II. című könyvön, mely a karmikus és minden egyéb kapcsolatunkon keresztül vezet az Erőhöz, ezzel segítve utunkat a Tudásig! 
Nos, hogy tetszik? :-) 

 

2. A 3 bébibuddha története

Avagy, hogyan lettek ők a borítóim?

A borítókon 3 különböző bébibuddhát láthattok. Most felfedem a meséjüket, hogy hogyan is kerültek ők a borítóra. :-) 
Egy nap a munkahelyemen a velem szemben ülő kolléga keresgélt egy webshopban valamit és egyszer csak elékerült egy kis porcelén figura. Egy bébibuddha. Ezen annyira megakadt, hogy rögtön megmutatta nekem is. Több se kellett! Ami neki vicces vagy fura, az nekem nagyszerű lehetőség! Rögtön rendeltem is belőlük hármat. Egy meditálósat, egy áldásosat és egy imádkozó kéztartásosat. Annyira imádnivalóak, hogy amikor kerestem az ötletet a borítókra, rögtön ők jutottak eszembe. Hiszen egymáshoz tartoznak, épp mint a 3 könyv, mégis mindegyik mást közvetít és ezek pontosan illettek a könyvek mondanivalójához is. Az 50 lépés a boldogság felé című könyvemre a meditálós került, hiszen a befelé nézés a célja. A Spiritualitás I. az áldás jegyet viseli, mivel ez fogja megmutatni számodra, hogy milyen csodás világ létezik körülöttünk. A Spiri II. már egyfajta hála érzettel tölt el és két kezünkben tartva az energiákat, felfelé irányítjuk azt, ezzel kapcsolódva mindenhez, ami egy tisztább, tudatosabb és varázsosabb világba vezet. 
Hát így történt, hogy a kis porcelánbuddhák a borítókra kerültek. :-) Ezúton is köszönöm kollégámnak, Péternek! 

Tudtad, hogy ha a KÖNYVEK menüpontra mész, akkor a könyvek 3D-ben fordíthatók? Próbáld ki!

KÖNYVEK

(Okostelefonon vagy megfelelő laptop-on, asztali számítógépen működik az effect. Ha nem tudod forgatni a könyveket, akkor sajnos az eszközöd még nem áll készen az effecthez.)