Könyvfesztivál

Lázasan készülődök a XXVI. Budapesti Nemzetközi KönyvfesztiválraAz Olvasók nagy része nem lát bele egy író munkájába teljesen. Persze, látja a könyvet, olvassa, de olykor annyi munka van emögött, hogy azt el sem lehet képzelni. Még én sem tudtam, míg író nem lettem.

Ilyen a Könyvfesztivál is. Míg ott megjelenek, mint író, besétálok a Millenáris parkba és odaülök a könyveim elé dedikálni... nos, nagyon hosszú út vezet. De most nem azért írok, hogy ezzel fárasszalak benneteket. Inkább a sok munka végeredményeit ismertetném!

Készülök ugyanis:

- Rejtvényszórólappal, mert imádom a rejtvényeket

- Akciós lesz mindhárom könyvem és mindet megvehetitek az Imádom a Könyveket standjánál (B pavilon, G4 stand)

- Minden könyvemnek külön könyvjelzője is van, ezt is az IK standjánál találjátok, mint szóróanyag

- Én egész hétvégén ott leszek nyitástól zárásig, így bármikor, ha kerestek az IK standjánál, azonnal rámtelefonálnak és ott termek

- Dedikálni is fogok ápr.27-én, szombaton délután 15:00 és 16:00 között

- Hatalmas MEGLEPETÉS jut azoknak, akik dedikáltatják a Boldogság Benned Van könyveket, ugyanis nagy értékű ajándékkal lepek meg majd mindenkit. Psszt, de ez még titok! ;-)

 

A facebookon létrehoztam egy ESEMÉNYT, amihez, ha csatlakozol nem bánod meg, mert nem csak plusz infókkal szolgálok, hanem hamarosan az is kiderül, hogy mi is az az értékes ajándék, amit a dedikáltatók kapnak tőlem! ;-)