Dedikálások – 2019 OKT./NOV.

Csodás hírekkel érkezem újfent: dedikálás-sorozat indul!Aki még nem tudja, mit vegyen karácsonyra, annak remek lehetősége lesz októberben és novemberben arra, hogy egy igazán egyedi boldogságot és fejlődést hozó ajándékot adjon szeretteinek.

A dedikálásaimon már megszokott ütemben, elsősorban egy kis beszélgetésre invitállak, hogy minél többet megtudjak a könyvek új gazdájáról. Így születik aztán egy személyre szabott, névre szóló ajándék, mely garantáltan örömöt fog okozni a fa alatt.

 

Helyszínek:

1. Október 30-án az esztergomi Művelődés Házában dedikálok, a Sziddhárta című előadás után, este 20:00-tól kifulladásig. Az előadás utáni eszmecserék édes zsivajában és a Művelődési ház kávézójának illatfelhőjében várok mindenkit, sok szeretettel!

 

November 9-én pedig megpróbálok egy picit kettészakadni, hiszen két helyszínen is dedikálok. Na, persze nem ugyanabban az időben. J

2. 09:00-11:00 között az esztergomi Park Center kávézójában, közvetlenül a könyveket árusító Eurofamily üzlet mellett található Sun Caféban várom majd egy kellemes beszélgetős dedikálásra meglévő és leendő Olvasóimat.

 

3. 14:00-17:00 között pedig az Újpest Center kávézója várja a kedves Olvasót. Szintén az Eurofamily bolttól pár lépés távolságra a Kávé és más... biztosítja nekünk a helyszínt és a finom italokat, ételeket, miközben beszélgetünk és dedikálok. J

 

Mindkét helyszínen az Eurofamily üzleteiben megvehetők lesznek a könyvek. A boltok már felkészültek, a kávézókban sülnek a finom sütik és én is ott leszek. Kell ennél több, egy kellemes, kikapcsolós dedikáláshoz?

 

Sok szeretettel várok mindenkit a helyszínek bármelyikén s addig is: legyenek csodás napjaitok!