a jóslat

Könyvbemutató Esztergomban – A JÓSLAT

A JÓSLAT első könyvbemutatójára Esztergomban került sok 2020 októberében.

Mivel e festői királyvárosban élek, úgy gondoltam, hogy illő, ha itt rendezzük A JÓSLAT első hivatalos könyvbemutatóját. Erről a jeles eseményről az Infoesztergom is írt és invitálta a helyi közösséget, hogy egy különleges könyv bemutatóján vehessenek részt. (Cikket itt találod a meghívóról.)

Csodás, családias hangulatú bemutató volt, imádtam! Főleg az a rész tetszett, amikor elmondtuk, hogy készültünk egy kis meglepetéssel és előhúztunk pár pakli cigánykártyát. Ha már jóslás, ugye, akkor jósoljunk is. Gyakoroltunk rá, tanultunk róla, úgyhogy egész jól sikerült és a kezdeti sokkhatás után mindenki felbátorodott és kivétel nélkül jósoltatott is. Igazán jól éreztük magunkat, olyannyira, hogy az egy órásra tervezett bemutató két órás lett a végén. 😀

Köszönöm, hogy vagytok drága Olvasóim és hogy velem tartotok az utamon, és köszönöm, hogy tetszik A JÓSLAT. Nem is álmodtam ilyen nagy sikerről! Puszi mindenkinek!

Ui.: Aki most lemaradt a könyvbemutatóról, ne aggódjon, habár a könyvbemutatók már véget értek, lesz még író-olvasó találkozó 2021-ben bőven!

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad