halász emese

KÖNYVEIMRŐL PÁR SZÓBAN

Ezek itt könyvek. De talán nem is igazán könyvek. Ezek itt válaszok.

Tanácstalanság. Boldogtalanság. Útkeresés… Ismerősek e szavak? A gondok úgy szakadnak a fejünkre, hogy észre sem vesszük, ráadásul a baj sosem jár egyedül… Ebben a mai világban boldognak lenni szinte lehetetlen. Szinte…
Az önfeledt öröm, a hála, saját utunk megtalálása és a rálépés nem egy lehetetlen küldetés. A könyveim kivétel nélkül mind ezekre a bajokra jelentenek gyógyírt.
Már nem tudom hányezer levelet kaptam, melyek kivétel nélkül hálával teltek. Segítek, mert ez az én utam. A könyvekkel, az írómentor programommal, azzal, hogy létezem.

Kedvenc rajongói képeim

De lessünk bele picit a könyvekbe. Miről is szólnak?

A Boldogság Benned Van (BBV) sorozat olyan embereknek nyújt hatalmas segítséget, akik keresik az útjukat és valami rendszeresen szépre vágynak az életükben. A sorozat részei NEM általános boldogságkönyvek. NEM valami bölcseletet dobálós szó- és mondatszedet. Ezek a könyvek az olvasóra szabott gyakorlatokkal segítik a BOLDOGSÁG MINDENNAPI ÉLETBE ÉPÍTÉSÉT!
Ha eleged van a ragtapaszokból (két hétig jól vagy egy könyv/előadás után, aztán elmúlik), akkor az 50 lépés a boldogság felé a Te könyved.
Ha mélyebbre ásnál a Nyúl üregében, akkor pedig a Spiritualitás I-II. könyvekbe ásd bele magad.
bbv
álmodók

Az Álmodók című verseskötet tinikoromból származó versek gyűjteménye. Ez az a korszak, amikor a kisemberben naggyá válik a világ. És ijesztővé. Ezért a szerelem kínján és az igazságtalanság lépcsőfokain szemlélődik, ebbe menekül. De ott van a sok szép is, ami óriáshullámként képes beborítani fájó lelkét. Ez a verseskötet első sorban a fiataloknak ad megértést és megnyugvást.

A Skorpió Vumen sorozat... Na az már keményebb dió. 😃 Ezeket a könyveket NEM mindenkinek írtam. Saját életemből merített történések realisztikus, anyagi világból való indulása után, egy misztikusabb, de nagyon is valós történetbe vezet. Mondhatnám, ugyanaz, mint a Boldogság Benned Van sorozat, csak éppen regényben átadva. Sokaknak segítettek már ezek a könyvek…
Hogy miben?
az álom skorpió vumen sorozat a jóslat ignis halasz emese könyvek
Saját maguk megértésében, megtalálásában. A furcsa események feldolgozásában. Hiszen mindenkivel történnek érdekes dolgok nemigaz? 😉 A világ működésének megértésében is segít, s ha már itt tartunk… több világ megértésében. 😉
Egy olyan dimenzióba kalauzol ez a történet, amelyben elmerülhetsz, elveszhetsz, sírhatsz, tombolhatsz és örülhetsz is… hogy végül megtaláld önmagad.
Igen, néhol fájni fog… Aztán kibontja az öröm szirmait a szívedben. Majd meglep. Sokszor… De a végén mindenre (is) magyarázatot találsz.
halaszemese
Remélem ez a kis összefoglaló elegendő ahhoz, hogy minden könyvemről megtudjatok egyet s mást, és felkeltse az érdeklődéseteket!
 
Ha neked már megvannak a könyveim, akkor csak oszd meg a posztot, mert lehet, hogy valamelyik ismerősöd éppen pont ezekre várt!
 
Ha megvennéd, akkor pedig itt mindegyikről találsz Olvasói véleményeket, tartalmi leírásokat, szép képeket és mindent, amire szükséged lehet.  https://www.halaszemese.hu/termekkategoria/konyvek/
halász emese
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad