booktrailer

Könyvtrailerek

Minden könyvnek jár egy videó!

Az egész könyvtrailer ötlet ott kezdődött, hogy nekünk íróknak egyre inkább tényleg mindenhol (IS) ott kell lennünk. Nem arról szól az író számára egy könyv, hogy kész megírtam, lecsukom a laptop fedelét és megyek tévézni. Á, már nem! Az írás megvan? A könyv kész? Oké. Akkor kezdődhet a munka java!

Ma Magyarországon többezer író van. A világon pedig, több millió! Ebben a szép nagy óceánban kell nekünk valahogyan nem csak fent maradnunk a felszínen, hanem kiemelkedni a többi hal közül. Ez pedig rengeteg munka, vagy rengeteg pénz. Én a rengeteg munkát választottam annak idején kezdő íróként és ezért aztán lett nekem kérem alássan:

Facebook írói oldalam, Instagram írói oldalam, Weblapom, Youtube csatornám, Blogom és még sorolhatnám…

Mindenhol meg kell jelleni ugyebár. Az már más kérdés, hogy ezeket a közösségi oldalakat meg kell tömni tartalommal is, nap, mint nap… Nem kevés munka.

Ezért aztán a Youtube csatornám jól el is van maradva szegény. Ígérem, hogy mostantól már egy kicsit több videóval jelentkezem (mondjuk nem nehéz, a szinte semmihez képest), de addig is van mit nézni.

2018-ban felszínre bukkant ugyanis 3 könyvem is egyszerre. Ők a BBV könyvek. Kapásból 3 könyvet kellet menedzselni, és amikor kitaláltuk, hogy készüljenek trailervideók, akkor is háromban gondolkodtunk. A végére a Spiri könyveket ugyan összevontuk, de így csak még tökéletesebbek lettek.

A JÓSLAT-hoz el kellett telnie még két évnek, de bizton állíthatom, hogy bármelyik csoportban osztottam meg a könyvtrailert, mindenkinek leesett az álla. Már a mozifilmet látják maguk előtt tőle, ami a könyvből készül. Hm, milyen jó is lenne!

Nos, amíg a filmprodecerek és forgatókönyvírok megtalálnak, addig is lesd meg A JÓSLAT és a BBV könyvek könyvtrailereit a YouTube-on. Ha már ott vagy, fel is iratkozhatsz, mert bizony sok ötletünk van, és nemsokára jönnek a szuper videók.

Ha neked is van ötleted, hogy mit látnál szívesen egy író és/vagy a könyvei életéből, akkor írd meg nekem.

A könyvtrailer videók és még pár apróság a Youtube csatornámon elérhetőek a gombra kattintással.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad