LEGSZEBB BORÍTÓ

Legszebb borító – DÖNTŐ

Szavazz Te is A JÓSLAT-ra!

FRISS! Az eredmények 2021.02.22-én megérkeztek

A JÓSLAT erotikus kategóriában a 4. helyen végzett!

Rengeteg munka, még több zsákutca, 5 kiadott könyv és apróbb-nagyobb sikerek.

Pokoli gyermekkorom ösztönzött arra, hogy írjak. Először terápiás jelleggel, később pedig, amikor már megannyi tudást, tapasztalatot és konzekvenciát ültettem át egyre szebb mindennapjaimba, úgy döntöttem, hogy másokkal is megosztom az én titkomat.

Hogy lehetsz boldog? Mi az, ami igazán számít? Hogyan tartsd meg?

Minden írásom erről szól. Reményt ad, támaszt, utat jelöl. Nem, nem tanultam én ezeket egy iskolában sem. Még csak nem is olvastam hozzá sok-sok könyvet. Engem az élet tanított. A legnagyobb, legjobb Mester. S miután olyan sokat szenvedtem, hogy sokszor… nagyon sokszor vesztettem el a hitemet önmagamban, másokban, a világban, végre egy ideje már látom, hogy a kitartás milyen nagy jelentőséggel bír.

Megírtam az 50 lépés a boldogság felé című könyvet, aztán a Spiritualitás I.-II. címűeket. Majd egy verseskötetet, szívem legnagyobb veszteségének 2019-ben.

2020-ban pedig A JÓSLAT következett. Egy regény. Az első regényem.

a jóslat

Rekordot döntött elővételben, a rocky.hu oldalán már a megjelenéstől számítva hetekig tartotta az első helyet erotikus kategóriában és számtalan levelet kapok az Olvasóktól. Leírják azt, amiért született ez a könyv. Amit szerettem volna, elértem. Reményt adtam. Szórakozást, álmokat. Békés várakozást.

Igen. Oly’ sok szenvedés után, végre azt hiszem, megértem arra, hogy elhiggyem: megérdemlem a jót is.

Köszönöm, hogy vagytok, drága Olvasók! Nélkületek, csupán a fióknak írnék, s nem tudnám végezni a „munkám”, vagyis pontosabban: nem tudnám élni azt az életet, amit szeretek. Nem tudnék így segíteni másoknak.

A JÓSLAT borítóját nagyon nehéz volt megszerezni. Egy francia hölgy a fotós ugyanis, aki nem tartja magát fotósnak. Elhiszitek ezt? Ilyen álomszép képet készít és… hihetetlen! Sikerült meggyőznöm, hogy a munkája csodálatos és ennél a képnél semmi, de semmi nem illik jobban a könyvemhez. Beadta a derekát. És milyen jól tette!

Most az ország 4 legszebb borítója között várja a végső döntést erotikus kategóriában.

Ha feltennéd a kérdést, hogy szeretném-e, ha megnyerné, akkor azt válaszolnám, hogy igen. Természetesen. De az, hogy eddig eljutott, nekem máris egy olyan álom, egy olyan csoda, amit – író létemre – nem tudnék megfogalmazni. Most is csak próbálkozom. 😀

Végtére is, mindegy, hogy megnyeri-e a versenyt. A lényeg az, hogy a hosszú, munkával töltött éjszakák, a sok fáradtság mind megérte! A kitartás igenis meghozta az eredményét.

Számomra hihetetlen élmény, hogy a könyvem ott van a legjobb négyben. Pontosan tudom, hogy nem csak a fotós, nem csak a borítótervező, nem csak az én érdemem… Ez rólatok szól most. Hiszen Nektek írok, Nektek harcolom ki a megálmodott borítót. Már abban is örömömet leltem, de az, hogy nem volt hiába… Hihetetlen! Rajtatok múlt. Ezt Ti értétek el!

Nagyon köszönöm, amit eddig is tetteket azért, hogy a könyv most a döntőben legyen! 

Kövesd az eseményeket, a legfrissebb híreket és az író életét a Facebookon!
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad