almodok

MEGJELENT AZ ÁLMODÓK

Limitált, egyszeri és megismételhetetlen!

Vannak dolgok, amik csak egyszer vannak az életben. Ilyen az a verseskötet is, amit én adok ki.
Csupán 50 darab készült belőle és bolti forgalomba szánt szándékkal nem került, tőlem azonban kérés nélkül is dedikált példányt kapsz.
álmodók

Örömmel jelentem, hogy az idén megjelent könyvem, immár a negyedik!

Ez pedig nem más, mint egy verseskötet, az ÁLMODÓK, melyben 58 verset gyűjtöttem össze az elmúlt 15 év verseiből, melyeket írtam.

Miről is ír verset egy költő? Szenvedésről, szerelemről, bánatról általában. Nos, mint az én életemben minden, ez is más egy kicsit. Szenvedély, vágyakozás, kétségbeesés és csalódás van minden szó mögött. A tőlem már megszokott fokozott érzelemvilág tükröződik a rímekben is.

De ez a könyv nem csak emiatt különleges. Ez ugyanis a tőlem megjelent első és utolsó verseskötet, mivel már nem írok verseket. Egyes vérbeli poéták az utolsó versüket haláluk napjáig tartogatják, de nekem egy tragikus esemény adta meg a lehetőséget arra, hogy utolsó versem idejekorán szülessen meg. Hogy mi volt ez a vég? A kötetből megtudható, ahogyan ez a bizonyos utolsó vers is szerepel benne.

Mivel leginkább tinikorom és felnőtté válásom reményei és csalódásai ihlették e verseket, leginkább ennek a korosztálynak ajánlom a kötetet, de mindenki meg fogja találni benne önmagát, aki egy picit is szereti a versek által közölt érzésvilágot.

Egy fiatal és tehetséges lány pedig, csodás illusztrációkkal látta el a kötetet. Köszönet H.G. Hanna rajzainak, melyek életre keltették a szavaimat!

A kötetről bővebb részletek és rendelés a „KÖNYVEK” menüben. 😉

 

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad