nyereményjáték nyerd vissza a könyved árát

Nyerd vissza a könyved árát!

Egy örök nyereményjáték veszi kezdetét

A játékról videó itt: ÖRÖKJÁTÉK

Bizony, a honlapon lehetőség van visszanyerni a könyved árát! Kitaláltam egy olyan nyereményjátékot, ahol a résztvevőknek egy hálás feladata lesz s cserébe örökké csak kerülnek befelé a dobozba. Időközönként pedig nyertest húzunk, úgyhogy lehet, hogy most vetted a könyvet, de akár két hónap múlva is visszanyerheted az árát. Minden sorsoláskor, mindenki esélyes marad!

Nem kell mást tenned csak:

1. Rendelj a

oldalról könyvet / könyveket.

Ha már rendeltél tőlem 2020.10.01 óta, akkor csak a 2. pont vár rád és máris játékban vagy!

2. Véleményt írni a honlapra a rendelt könyvről, a termék alatti

 + a moly.hu oldalán is a könyvhöz.

A moly.hu-n már elég a halaszemese.hu-ról másolni –> molyra beilleszt, szóval az egész nem több két percnél, még akkor is, ha regisztrálnod kell a molyra, mivel az is pl.: face vagy gmail regisztrációval egy kattintás.

Aki ezeket megteszi, annak a neve máris megy egy nagy nyereményjátékos dobozba az irodámban, ahonnan bizonyos meglepetésszerű időközönként kiveszek egy nevet és az a valaki visszanyeri a könyve árát. Ezért kell, hogy az oldalról rendeljétek meg a könyvet, mert ott látom az elérhetőséget és azt is, hogy pontosan mennyit kell visszautalnom, ha nyertetek.

Még egy jó hír! A nevek, könyvenként kerülnek a dobozba, tehát, ha három könyvet veszel, akkor háromszor kerül a dobozba a neved, így nagyobb eséllyel indulsz.

A doboz pedig örökdoboz lesz. Nem ürítem soha, a nevek csak befelé kerülnek és így minden sorsolásnál, mindenki esélyes lesz (kivéve akit már kihúztam, mert ő nem kerül VISSZA).

A nyereményjáték sorsolásainak időpontját és eredményét innen fogod megtudni:  Halász Emese író/writer

Ne feledd, ha A JÓSLAT-ot rendeled, akkor vár rád egy titkos honlap is! No meg egy szenzációs csoport: Skorpió vumen könyvek – VIP csoport

Segítség képpen a moly.hu-n a könyveim:

50 lépés a boldogság felé

Spiritualitás I.

Spiritualitás II.

A JÓSLAT

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email