térkép

Olvasók térképe

Azt merészeltem kitalálni, hogy egy térképen jegyzem az Olvasókat. Akinek van könyve tőlem, az jelentkezzen itt hozzászólásba, írja be a lakhelye nevét és a könyvet, ami megvan tőlem, én pedig felteszem az Olvasói térképre! Remélem, hogy hamarosan sok-sok kis könyvecske fog virítani ebben az országban, vagy akár más országokban (tekintve hogy a könyveim három országban is kaphatóak és pár példány egszen Amerikáig utazott…-> lásd: térkép)!

MI ÉRTELME A TÉRKÉPNEK? Nos. Mindenkinek a jelölőjét a helység központjába tettem, nem lakcímre vagy ilyesmi… VISZONT, akinek van vállakozása, azt bejelöltem. Kozmetika, fodrász, étterem, stb. Így akár egy szuper kis közösség is kialakulhat, sőt, ha egy városban többen is vagytok, akkor tudsz találni kibeszélőtársat a könyvekhez, de azon se lepődj meg, ha egy új helyen máris lesz egy közös témád idegenekkel.
Szerintem hasznos kis térkép lesz ez! Hátha összehozza az embereket! Ha mégsem kerülnél fel a térképre, akkor is vár egy szuper közösség a facebook csoportban! Katt ide: Skorpió Vumen könyvek – VIP Klub

Szeretnél Te is felkerülni a térképre?

Mit olvastál tőlem?(required)

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad