halász emese
e-book 50 lépés

50 lépés a … (e-book)

2.200Ft

e-book 50 lépés

Műfaj: ezotéria, spiritualitás, önfejlesztés

Formátum: e-book

ISBN szám: 978-615-00-0367-2

Megjelenés éve: 2017

*A fizetést követően mailben kapod meg a könyvet.

Fülszöveg:

„Valami hiányzik. Nem vagyok teljes. Eltűnt a harmónia.” – Milliószor hallottam már ezeket a mondatokat magányos, kétségbeesett emberektől ugyanúgy, mint boldog párkapcsolatban élőktől, szingliktől, vallásos emberektől, nőktől, férfiaktól, fiataloktól és idősektől.

Ez a könyv nem mondja meg, hogy mit csinálj. De megmondja, hogy hogyan érheted el azt a természetes csodát, azt a boldogságot, ami benned szunnyad. Kinyit, akár egy virágot és megismerheted a saját utad a boldogság, az önismeret és a szeretet felé, azáltal, hogy Te magad teszel érte.

Nem vagyok bölcs, se szakképzett életmód tanácsadó. Én a barátod vagyok. Olyan őszinte barát, aki a szívét adná érted, mert az az egyetlen célja, hogy Te boldog légy! Hogy miért? Mert a Te boldogságod, a világ boldogsága és ki ne szeretne egy szebb világban élni?
A könyv a saját életemből vett példák, vicces, kedves vagy éppen szomorú történetek és a neked szóló motiváló gyakorlatok által válik a közös utunkká. Én megtettem, tedd meg az első lépést Te is a boldogság útján!

Egyedülálló és közvetlen módon nyújtok segítséget abban, hogy megtaláld azt a valamit, ami hiányzik a tökéletes boldogsághoz. A boldogsághoz, ami ott van benned! Kérj dedikált példányt, vagy gyere el a helyi könyvesboltokban megszervezett előadással.

Kiterjesztés

pdf, epub, mobi, azw

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„50 lépés a … (e-book)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

LESD MEG A TÖBBI TERMÉKET IS!

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad