AKCIÓ!

Álmodók (e-book)

1.800Ft 1.190Ft

Szerző: Halász Emese
Műfaj: verseskötet

Formátum: e-book
ISBN szám: 978-615-00-6242-6
Megjelenés éve: 2019

*A fizetést követően mailben kapod meg a könyvet.

Kategória: Címkék: , , ,

A verseket kevesen szeretik, ezzel tisztában vagyok. Még kevesebben  olvassák mostanában őket. De bízom abban, hogy ez nem csupán egy verses könyv lesz számodra.

A következőket 14 éves koromtól írtam, Magyarország több városában, ahol éppen megszállt az ihlet – ahogy mondani szokás. Közel 250 versem közül szedegettem ki azokat, melyek ehhez a könyvhöz megfeleltek. Megannyi füzetkét és papírfecnit kellett ehhez átnézni, ami már önmagában is egyfajta időutazás volt számomra és öröm volt elkészíteni belőlük egy könyvet.

Ez az első és egyben az utolsó verseskötetem is. Hogy miért hagytam abba? Jó okom volt rá. Mindenkinek megvan a lélektársa, én ebben nagyon hiszek. Miután megtaláltam az enyémet s egy tragikus vég elvette tőlem, kis híján belepusztultam. Neki írtam utolsó versemet.

Azoknak szánom verseimet, akik hasonlóan romantikus lelki világgal vannak megáldva, mint én, mert ha valakik, akkor ők tökéletesen érteni fogják ezeket a verseket, és mint mindig, most is az a célom, hogy segítsek velük.

Hiszen csak egy igazság létezik: AZ ÁLMOK EGYSZER VALÓRA VÁLNAK!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Álmodók (e-book)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük