halász emese

AZ ÁLOM

(13 vásárlói értékelés)

4.990Ft5.190Ft

A Skorpió vumen sorozat 2. része
Műfaj: erotikus-romantikus-misztikus regény
Formátum: Nyomtatott
Megjelenés éve: 2021
ISBN szám: 978-615-81558-1-6
Oldalszám: 362

AZ ÁLOM

A sorozat következő része ott folytatódik, ahol A JÓSLAT abbamaradt: Elise a maja romváros, Calakmul egyik piramisának tetején várja az elkerülhetetlent. Ian-nel való találkozása azonban csak a kezdet. Eredetileg három út állt előtte: Ian, Zach és a sámánnal való tanulás útja. De arra nem számított, hogy valójában nincs is választása. Mások választották ki őt.

Az írónő újfent megmutatta, hogy még mindig meg tud lepni bennünket, Olvasókat. AZ ÁLOM egy rendkívül fordulatos, tökéletesen összerakott, meglepő könyv. Halász Emese úgy fonja össze az anyagi sík erotikáját más, bennünk mélyen elrejtőző titkos misztériumokkal, hogy egyszerre táncol az érzelmeinken és az elménken. Ahogy a sorozat első része, úgy ez sem könnyed, kiszámítható. A figyelmes Olvasók Kánaánja ez a regény. Folyó, a kiszáradt sivatagban.

A sorozat részei: 

 1. A JÓSLAT (2020)
 2. AZ ÁLOM (2021)
 3. IGNIS (2022)

+ Kiegészítő könyv: A Skorpió vumen múltja (2023)

Ne feledd! A sorozat minden részéhez tartozik egy Titkos weboldal. A belépéshez szükséges jelszót a könyvben találod! 😉

Link, ha a moly-ra is kíváncsi vagy.

Tömeg 20 g
Méretek 20 × 3 × 13 cm
Dedikálás

Dedikálás nélkül, Dedikált példány

AZ ÁLOM termékről 13 értékelés

 1. Petra

  A hideg rázott, sírtam, nevettem, izgultam, nem bírtam letenni. Nekem biztosan felül múlta a jóslatot. Imádtam. Nagyon vàrom a folytatást! Köszönöm az èlmènyt! ❤

 2. J. Stella

  Ez a könyv még sokkal jobban tetszett, mint a könyvsorozat első része, amit azt hittem, hogy nehéz lesz felülmúlni. Azonban sikerült teljesen meglepnie Halász Emesének. Zseniálisra sikeredett: a váratlan fordulatok most sem maradtak el, és az írónő most sem hagyta cserben az olvasóit. Elise végre valahára önmagára talált ebben a könyvben, de az oda vezető út olyan kacifántos és kiszámíthatatlan, ami miatt le sem tudtam tenni a könyvet a kezemből. Rengeteg választ, azonban ezek mellé rengeteg újabb kérdést is kaptunk a könyv végére. Alig várom, hogy ezekre is választ kapjunk a befejező részben.

 3. Hajas Márta

  Az Álom egy csoda! Hihetetlen élmény volt számomra,tele izgalommal,fordulatokkal,spirituális elmélyüléssel.Fantasztikus utazás volt egy titkokkal teli izgalmas világba.Úgy olvastam volna tovább! Köszönöt az író nőnek !

 4. Maris piroska

  Az Álom c. Könyvet vegigolvasva egy hihetetlen utazás ment végbe bennem. Megertettem a csend fontossagat az életben. Szinte másik dimenzióba repítette olvasás közben. Ez valami egészen más mint a jóslat. Egy titokzatos világ amit valahol mindenki meg szeretné ismerni. Az írónő ismét meglepett. Mindenkinek ajánlani tudom csak ezt a könyvet szánj időt az olvasasra és önmagad megismerésére. Egy nagy utazásban lessz részed ha végig olvasod.koszonom hogy részese lehettem ennek a csodának.

 5. Melinda

  Nem olvastam még ezotériával kapcsolatos könyvet, viszont a történet olyan fordulatos és intenzív, hogy csak kapkodtam a fejem. A cselekmény gördülékeny, élvezhető, aztán jön a csattanó. Egy letehetetlen könyv, fantasztikus történet, erőteljes, érzelmes.

 6. Barbara

  Izgalmas, elgondolkodtató, szerethető, lenyűgöző 🙂 Köszönöm ezt az újabb élményt, ezt az újabb utazást! Kíváncsian vártam, vajon ez a rész méltó társa lesz-e a jóslat-nak, és döbbenten ültem a könyv olvasása közben, mert igen: sikerült…
  A második rész egy számomra ismeretlen misztikus világba kalauzolt el, miközben a szereplők élete váratlan és meglepő fordulatokkal volt tele. Ez a kettő együtt olyan teljességet alkotott, aminek a hatása alól nehéz szabadulni…
  Mindkét részt imádtam, és már nagyon várom a folytatást!

 7. Zoltán

  A második rész magasabb fokozatra kapcsol, új irányok felé tereli az olvasót. Merész, és kifizetődik ez a merészsége! Amikor olvastam a könyvet, teljesen beszippantott. Írd és mond az az igazi olvasási élmény, amikor megszűnik a világ körülöttem, és csak a könyv és annak történése létezik. Amikor együtt lélegzünk a főhősnővel, együtt mérgelődünk, együtt örölünk. Tényleg az ember még azt sem veszi észre, hogy a sok üléstől elzsibbadt a lába. Nagyon kevés könyv képes erre, de a sorozat mindkét kötete ilyen. Nekem tetszett az első rész is, imádtam, de a második kötet még többet adott számomra, fellépett a dobogó első helyére. ? A történet, a cselekmények magasabb szintre kapcsolnak, és csak csodálkozom, hogyan fért ennyi minden bele egyetlen könyvbe. A könyv sokmindenben újít az első részhez képest, ami számomra nagyon tetszett. Ezt a könyvet nem olvasni vétek lenne, mert olyan szórakozást nyújt, melyre csak kevés író képes.

 8. R. Ildikó

  Azt sem tudom miképp fogjak bele, hogy a szavak kifejezzék mindazt, amit belőlem kiváltott ez a könyv. Hiszem és tudom, hogy nem véletlen kaptam meg az év elején Barátnőmtől a Jóslatot és már az a könyv is elgondolkodtatott jó pár dolgon. Az ÁLOM, viszont nem csupán elgondolkodásra, hanem tettekre is késztetett. Felismerni, majd beismerni mindazt, ami ellen a Skorpió énem mindezidáig harcolt. Makacsul, ellenállást nem tűrve ragaszkodott.
  AZ ÁLOM megfog, magával ragad, lebontja a lelked rétegeit, melyeket azután megtölt olyan tudással, amire, ha készen állsz, azonnal használni is tudod. Ez több, mint egy könyv, inkább útmutató önmagunkhoz, a társunkhoz és a világhoz amiben élünk. Szeretettel ajánlom mindenkinek akiben él egyfajta kettősség, aki nem találja a helyét a mai világban, akik hisznek az álmokban, minden Skorpiónak és végül, de nem utolsósorban mindazoknak, akik szintén “fordítva vannak bekötve”!

 9. Emese

  Igazából nagyon irigy vagyok, mert képes vagy a gondolataidat úgy megfogalmazni, ahogy másoknak még csak a gondolat sem sikerül 🙂 érthető ez? 😀
  Van stílusod, amit könnyű megszokni és ha más az “íze” a mondatoknak, az feltűnik, de legalábbis kérdőjeleket röppent fel.
  Sikerült egy olyan történetet összerakni, amiről azért nehéz megállapítani, hogy melyik rész lehet az, amelyik Téged személyesen idéz, mert elképesztő fordulatokat talaláltál ki.
  ZSENIÁLIS!
  Komolyan “Ne már, vége van?” érzésem volt, és mivel ezeket a fordulatokat ÁLMOMBAN sem tudtam volna kitalálni, ezért a harmadik részbe hiába is gondolnék bele…. 😀
  A könyv címe nagyon találó, bár amíg nem olvassa az ember nem is tudja mi vár rá 😀
  Az a baj, hogy megfogalmazni sem tudom, mennyire tetszett!
  Akinek ilyen történetek képesek kikerülni a kezei közül, annak elgondolkodni sem szabad azon, hogy nem csinálja tovább.
  Köszönöm az élményt még egyszer.
  Sokszor 🙂

 10. E Jucus

  Izgalmas és fordulatos ez a rész is. Tetszett, hogy jobban belemélyedtünk az álmokba, látomásokba, utazásokba, a misztikus részekbe. Tetszett, hogy most is akadt benne erotika, a megszokott hévvel, és most más oldalról is. Most sem unatkoztam. Nem volt kiszámítható, de mégis elgondolkodtatott, hagyott teret a találgatásra és a továbbgondolásra is. És ismét alig várom a folytatást.

 11. Brigi

  Miután beléptem AZ ÁLOM világába, nehezen ment az ébredés! Abszolút magával ragadó. Nagyon olvastatja magát, ha le is kellett tennem, alig vártam, hogy újra a kezembe vegyem. Szerintem a történet, a cselekmény jól átgondolt, teljes mértékben követhető.
  Olvasás után órákig nem jutottam szóhoz, ha valaki akkor kérte volna, meséljek a könyvről, csak sóhajokat, fejcsóválást, és sok „ezt nem hiszem el”-t kapott volna. Döbbenetes élmény volt. Imádtam, hogy Elise mer élni, nem futamodik meg semmitől. Megfogott, hogy nem lenyomtad az olvasó torkán ezt a világot, hanem egész egyszerűen egy „hétköznapi” történetbe csomagoltad. Döbbenetes, várakozáson felüli, lebilincselő, magával ragadó.

 12. Andi

  Azt hittem, hogy A jóslatot nem lehet felülmúlni. Tévedtem.
  Tetszett a nyugi, és a rohanás, a váratlan események halmaza is, no de megint az a nesze neked, várjad csak a következő részt-befejezés!!! Hát várom ?
  Minden olyan természetes a történetben, és azt a hatást kelti, hogy ennek így kell történnie, mert másképp nem lenne értelme…
  Az első könyv méltó folytatása! Élménydús, fordulatos olvasmány.

 13. Viki

  A történet izgalmas, nincsenek unalmas percek benne. Az egész könyv alatt röpködtek a kérdések. Dühös voltam, örültem, nevettem, megdöbbentem. Rengeteg érzelmet kiváltott az olvasása bennem. Ismét sikerült leírnod azt, amit hallanom kellett! mellé pedig plusz tudást kaptam, aminek nagyon örülök! Ez a rész valóban mélyebb, mondanivalóval telítettebb, az érzékiség és a szellemiség jól keveredik benne.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

LESD MEG A TÖBBI TERMÉKET IS!

0
  0
  Kosarad
  Üres a kosarad