halász emese

IGNIS

(11 vásárlói értékelés)

4.990Ft5.190Ft

A Skorpió vumen sorozat 3. (befejező) része
Műfaj: erotikus-misztikus regény
Formátum: Nyomtatott
Megjelenés éve: 2022
ISBN szám: 978-615-81558-2-3
Oldalszám: 428

IGNIS

Megkérdeztem a Tesztolvasókat, hogy a fülszöveg, amit ehhez a részhez írtam, kellőképp felkelti-e a kíváncsiságukat. Egyikőjük az alábbi választ adta: „Nem! Nekem az első két rész kelti fel kellőképpen a kíváncsiságomat.”

Azért egy kis kedvcsinálót mégiscsak ideteszek…

Elise már mindent megkapott. Mégis mi várhat még rá? De a Sors újabb meglepetéssel készül számára.

Ez a világ nem olyan, amiben ő szívesen nevelné a gyermekét.

S mit tesz ilyenkor egy erős és határozott nő? A maga szexi módján oldja meg a problémákat.

A sorozat befejező része garantáltan fordulatokkal teli és izgalmas.

És más. Ez most más.

MEGDÖBBENTŐ. AKTUÁLIS. ZSENIÁLIS.

A sorozat részei: 

 1. A JÓSLAT (2020)
 2. AZ ÁLOM (2021)
 3. IGNIS (2022)

+ Kiegészítő könyv: A Skorpió vumen múltja (2023)

Ne feledd! A sorozat minden részéhez tartozik egy Titkos weboldal. A belépéshez szükséges jelszót a könyvben találod! 😉

Tömeg 20 g
Méretek 20 × 3,1 × 13 cm
Dedikálás

Dedikálás nélkül, Dedikált példány

IGNIS termékről 11 értékelés

 1. Zakar Zelinda

  Csodálatos sorozat! Imádom! éltem a szereplőkkel a történetet. Tudást ad, elgondolkodtat, tanulásra ösztönöz. Nagyon szeretném, ha Vénusz életéről is olvashatnék!
  Hálásan köszönöm az élményt

 2. Z.Andrea

  A történet egyszerűen beszippantott. Már az első oldalon ledöbbentett. Olvasás közben a szereplők mellett éreztem magam, és végig filmszerűen pergett le előttem a történet. Rengeteg érzelem és fordulat van a történetben. A legfontosabb, és leginkább megdöbbentő pedig az, ami az egész történet lényege, amiért mindez létrejött, ahogyan óvatosan fellibben az igazságot takaró függöny szegélye, hogy mögélássunk. Elülteti a gondolatot, hogy a világ talán egészen más, mint amilyennek látni akarjuk. Méltó befejezése a trilógiának, és mindezt úgy teszi, ahogy soha nem gondoltam volna. Meglepett, és ezt szeretem.

 3. Melinda

  Egy fantasztikus, történet, amely magába szippant és utána még napokig fogva tart.
  Elég tartalmas, és tömény a befejező rész, ennek ellenére nem tudtam letenni, csak amikor muszály volt ? Rendkívűl izgalmas a végkifejlet, a történet alatt végig kérdőjel, az olvasó csak reménykedhet benne, hogy minden jóra fordul. Az első résznél még azt gondolná az ember, hogy egy könnyed olvasmány, melynek célja a szórakoztatás, de hamar rá kell jönnünk, hogy van mondani valója, fordulatos, misztikus, krimibe illő jelenetekkel. Megfogott és végig követelte a figyelmet.

 4. Lido

  Tévedsz, ha azt hiszed, tudod mi lesz a következő lépés!
  Egy ilyen témát összefonni az erotikával, megmutatja, hogy mekkora tehetség az írónő! Nem lenyomja az olvasó torkán a véleményét, hanem gondolkodásra késztet, ami egyszerűen zseniális. A Skorpió személyiségét ebben a könyvben is tökéletesen bemutatja, mindemellett a spiritualitást is a megfelelő módon és mennyiségben tárja fel az Olvasónak.
  Az Álom jellemzésében már írtam, hogy ” …inkább útmutató önmagunkhoz, a társunkhoz és a világhoz amiben élünk”. Már abban a könyben is sejtettem, hogy nem egy könnyed befejezést fogunk kapni, de azt nem, hogy ennyire mély mondanivalója lesz a sorozat befejező részének. Köszönöm az olvasási élményt és mindazon ismereteket, amelyekkel több lettem a könyveid olvasása által.

 5. Brigi

  A Jóslat függővé tett, az Álom megdöbbentett, az Ignis feltette az i-re a pontot.
  Szívesen olvastam volna sokkal-sokkal több oldalon keresztül Elise kalandjait, de ez nem kritika, inkább önzőség részemről. Szomorúan fejeztem be ezt a kötetet. AZ ÁLOM után nem tudtam, mi jöhet még, de ez méltó befejezése ez a trilógiának.

 6. E. Jucus

  Ismét egy jól felépített izgalmas könyvet tarthattunk a kezünkben. A több szál folyamatosan fenntartotta a kíváncsiságunkat. Személyes kedvencem Vénusz ebben a részben. Elképesztően okosan és természetesen használja a képességeit. Ha nem is ennyire nagy tehetségek, de rengeteg kisgyerek van, akikben hasonló képességek bujkálnak, akikre érdemes odafigyelnünk, és nem kiirtanunk belőlük ezeket. Rengeteg ilyen szál van a könyvben, amit ha az ember megért és csak részben tudatosan odafigyel rájuk, már egy jobb világot teremthetünk magunknak. Durva, fájdalmas, és nagyon elgondolkodtató. Darabokra szedi az ember eddigi értékrendjét, de segít újjáépíteni is. Mindezt élvezetes olvasmányos szórakoztató formában.

 7. Czine-Gáti Viktória

  Ismét új világokat sikerült megmutatni telis tele akcióval, izgalommal. Mintha betekintettünk volna a kulisszák mögé. A misztikus vonal minden alkalommal elképesztett. Az eddigi legmegdöbbentőbb, mély és elgondolkodtató részt olvashattam most. Méltó befejezése egy zseniális sorozatnak!

 8. R. Emese

  Menet közben a fordulatok a következő reakciókat váltották ki: Normális?!! Na, elmész Te…! Ezt nem teheted! Mekkora ötlet! És tényleg!!!!
  Ez is az a sorozatom lesz, amit élvezettel fogok olvasni, most már egymásutánban, és nézem a mozit a fejemben.

 9. Magyar Zoltán

  A könyv rengeteg érzelmet közvetít, könnyen összekapcsolódik vele az ember, és együtt él meg minden boldog, szomorú, vicces, dühös és még megannyi érzést, amit a könyv felvonultat. A történet igen érdekes kérdéseket fejteget, amitől én még utána napokig, hetekig azon gondolkoztam, hogy mi van ha igaz, vagy csak a fele igaz, a könyv olvasása után mindenképpen megváltozhat az ember világképe. Nagyszerű befejezése lett a sorozatnak ez a könyv!

 10. J. Stella

  Az írónő ismét olyat alkotott, amitől égnek mered az olvasó haja – a jó értelemben.
  Meg kell hogy mondjam, a három történet közül erről a könyvről tudok a legnehezebben véleményt formálni. Még magam sem tudom, hogy mit gondolok. Ez talán azért van, mert egészen más a világnézetem, mint az írónőé. A cím a történet végére teljesen értelmet nyert. Úgyanúgy mint az első könyvnél, ez is mindenképpen telitalálat. Ez a könyv még több fordulatot hozott magával, és elég sokszor megdöbbentett. A könyv üzenete zseniális: felhívja a figyelmet a világban lévő problémákra, amelyekről nem szeretnénk tudomást venni.

 11. Forczek Andrea

  Azt hiszem kell egy hét szabi és egy gumiszoba, hogy mindenki békén hagyjon és ezt feldolgozzam és újraolvashassam még ezerszer!
  Országos csoda ez a könyv! Felnyitja az olvasók szemét, és a lelkükig hatol! Teljesen megbabonázott! Egyszerűen őstehetség az író és egy csoda.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

LESD MEG A TÖBBI TERMÉKET IS!

0
  0
  Kosarad
  Üres a kosarad