titkos honlap

Titkos honlap is jár A JÓSLAT-hoz

Egy kis extra az Olvasóimnak

Hogy lehet, hogy még nem írtam a Titkos honlapról?

Most fedeztem csak fel eme hiányosságot. Hihetetlen, hogy még nem írtam a szenzációról! Sok bloggert leginkább ez fogott meg, amikor a könyvről hallottak, hiszen ilyesmit még egy író sem csinált.

A JÓSLAT alapvetően is sok meglepetést tartogat, de megfejeltük ezt még egy szuper ötlettel! Ez pedig nem más, mint a titkos honlap, amit kizárólag az Olvasók számára hoztunk létre imádott marketing csapatommal!

Mi is ez a TITKOS HONLAP dolog?

A JÓSLAT című könyvben el van rejtve egy jelszó. Na jó, annyira azért nincs elrejtve, segítek: a Köszönöm résznél lesz.

Ezzel a jelszóval pedig be tudsz lépni a honlapomon lévő menübe, aminek a neve SKORPIÓ. Mivel ez a könyv a Skorpió vumen sorozat első része, így érthető módon így neveztem el a fület. Egyelőre még csak A JÓSLAT-ról vannak benne infók, de ahogy kijön a többi rész, mindnek lesz saját titkos weboldala. Arról nem beszélve, hogy az oldalra látogatók tudhatják meg először innen, hogy mikor jön ki a következő rész.

A JÓSLAT titokzatossága

Mit is tud az oldal? A lényege / az alapötlet, az volt, hogy a Tesztolvasókban hatalmas űr tátongott a könyv elolvasása után. Ezt az űrt gondoltuk megtölteni egy kicsit és létrehoztuk a könyv virtuális világát. A képzeletet vetítettük ki, ami olvasás közben a fejetekben van. Legalábbis megpróbáltuk. Persze mindenkinek más van a fejében, de alapnak szuper és a többit pedig a VIP csoportban beszéljük ki.

Az egyik új Olvasó pedig ezt írta a titkos oldalról:

Lássuk a Titkos honlap tartalmát nagy vonalakban:

A szereplők élő alakjai videóban üzennek az Olvasóknak

Rengeteg helyszínfotó (Keene)

Felhasználható idézetgyűjtemény

Kimaradt részek

A könyv háttere, titkai és összefüggése (igaz történet alapján íródott)

és a nagy dobás…. De ez maradjon meglepetés.

Megvan a könyv és megvan a jelszó is? Akkor itt be is tudsz lépni ebbe a titkos kis világba.

Ha nincs még könyv, szerezd be most akár a teljes sorozatot! Katt a könyvekre! 

Ha jobb szereted a könyvesboltokat járni, akkor pedig többek között ezekben a boltokban is beszerezheted: Libri, Bookline, Líra

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad