bbv könyek 50 lépés a boldogság felé spiritualitás

„Ezt a könyvet nem lehet letenni!”

Folyton azt hallom, hogy első könyvemet, nem lehet letenni.

Nos, a vélemények miatt egyik szemem sír, a másik nevet. Örülök persze, hogy ennyire jól sikerült az 50 lépés a boldogság felé című könyvem, de azt kell mondjam, ez egy olyan könyv, amit olvasás közben LE KELLENE TENNI. 

Hiszen a gyakorlatok nélkül ez a könyv is olyan lenne, mint a többi: szavak, amik elmúlnak talán. Bölcseletek, melyek üresek. Tanácsok, hogyanok nélkül. Érvényes ez az összes BBV (A Boldogság Benned Van) könyvemben szereplő gyakorlatokra.

bbv könyek 50 lépés a boldogság felé spiritualitás

Ahhoz, hogy az Olvasó a valódi boldogság útján haladjon, szükség van a könyvben megírt gyakorlatok elvégzésére is. Nem is olyan nehezek, főleg nem kivitelezhetetlenek. Szóval kedves Olvasók, igenis meg kell próbálni letenni időnként ezt a könyvet. (Ilyen vélemény is jöhet.) Napi pár perc egy lépés elolvasása, aztán jöhet a gyakorlat! Nem csalunk, nem lesünk előre! Habár sokan írták azt is, hogy először elolvassák az egészet s utána térnek vissza, kezdik elölről, és csinálják a gyakorlatokat. 

Az én célom az volt, hogy az Olvasókba beleivódjanak azok a dolgok, amik segítik az útját a boldogság felé. És bár az Egóm most hatalmas örömtáncot jár ilyen csodás és pozitív vélemények után, a bölcs öregember bennem azonban vakarja a fejét, hogy na, látod, erre nem számítottunk

Na jó, viccet félretéve, tényleg öröm ezt hallani.

A sok előny mellett a külföldön élő magyaroknak jelent igazán nagy örömet, hogy e-könyvként is kaphatóak a BBV könyvek itt a honlapon. Sokan kérdezték már, hogy hogyan lehet a könyvet beszerezni külföldön (volt, aki Németországból jött haza a könyvért, és volt olyan is, aki Amerikába kérte ki egy barátnője segítségével). Mivel sajnos külföldre nem tudunk még könyvet küldeni, az elérés nehéz volt, de ezt a falat az e-könyv megjelenése már le is rombolta.

Persze, annak, aki inkább a valódi könyv finom papír illatához ragaszkodik, hamarosan kitalálunk egy jó megoldást. Már tárgyalunk Németországgal is például.

Még egyszer köszönöm a rengeteg pozitív visszajelzést, többek között a molyon és a sok üzenetet!

Boldog és csodás napot Nektek és ne feledjétek a gyakorlatokat!

Frissítés (2019.10.01): Minden könyvem elérhető már a környező országokban is:

Szlovákia

Románia

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad