Hozzuk ki belőled a meggyőző előadót!

halász emese

Halász Emese vagyok, ennek a VOXPOROND nevű előadásfelkészítő hangrezegtető paratérnek a megálmodója.

10 éve adok elő írói, írómentori munkám okán és a Sikeres Vállalkozó Nők klubjának elnökségi tagjaként is fel kellett már lépnem párszor a valós vagy épp virtuális színpadra. Ez alatt a sok év alatt végig képeztem magam, hogy az írók antiszociális barlangjából kényszerkilépve (könyvbemutatók, író-olvasó találkozók)  jobb és még jobb előadó lehessek. Sőt, célul tűztem ki a nem mindennapi és igazán szórakoztatóan kiváló előadói címet. A kemény önfejlesztés e téren hamar meghozta gyümölcsét, és miután a közönségem is felfigyelt az általam tanultakra, nos… Jól sejted, kedves idetévedő: még tovább képeztem magam. 

Ma már egyre több üzletemberből képzek ügyfélmágnes előadót és irodai dolgozóknak segítem az előadását és a kommunikációját a vezetői felé. 

előadás. prezentáció. magabiztosság.

“Az igazi előadó nem csak szavakat szólaltat meg, hanem érzelmeket, gondolatokat és inspirációt ad.”

– Winston Churchill –

Most Te jössz!

A Te fejedben is él egy kép arról, amint úgy adsz elő, akár Bill Gates, és úgy isszák a szavaid, mint Barack Obamának? Látod magad előtt, ahogy stílusosan meggyőző vagy, de amikor kiállsz a közönség vagy a kamera elé, akkor ez a kép szertefoszlik? 

Akkor van egy jó hírem: 

Az én feladatom az, hogy ezt az önmagadban élő képet a közönséged számára is láthatóvá tegyem.

Ezt az Előadás felkészítőt Neked találk ki, ha...

…megtanulnád, hogy milyen egy jól felépített prezentáció.

…tudni akarod, hogy milyen a jó ppt.

…szeretnél több ügyfelet.

…szeretnél magabiztosabban tárgyalni.

…félsz a nagyközönség elé kiállni.

…nagyfejeseknek kell prezentálnod, de a lámpalázad bevilágít egy kisebb falut.

…tartanál webinárt, workshopot, online előadást, de azt se tudod, hol kezdd el, hogy ne vegye el a felkészülés az egész hetedet.

…ha időt akarsz spórolni egy-egy felkészüléssel. 

Részlet a Sikeres Vállalkozó Nők klubjának tartott előadásból. 2023. május Lurdy ház

Miben tudok segíteni Neked?

Ha a célod az ügyfélszerzés:

Ha webinárt szeretnél tartani, vagy workshopot, esetleg előadást valamilyen témában, akkor felkészítelek rá, méghozzá teljeskörűen. 

Elkészítjük az előadásod vázlatát, megbeszéljük mit-miért-hová illessz a szövegedbe, átnézzük a ppt-t is, hogy szerkezetileg és kinézetben is tökéletes legyen, beszélünk a technikai felszerelés szükségességéről és még sorolhatnám…

Minden előadástechnikai elemet átveszünk és rengeteget gyakorolunk, amíg el nem érjük azt a meggyőző előadót, aki benned rejlik. 

Halász Emese író

Ha a dolgozóid fejlesztése a cél:

Felmérjük az igényt, ehhez mérten én összeállítom a közönség számára leghasznosabb tematikát, kimegyek a megbeszélt helyszínre és 1-3 nap alatt minden tudást és gyakorlati módszert átadok, amivel dolgozóid hatékonyabban tudnak majd prezentálni. 

Több, mint 10 éves marketing tapasztalom által az ügyfélszerzés témakörében szívesen adok marketing tippeket is. Az előadás felkészítés során a marketing fontos szerepet játszik, akár egy munkahelyi prezentációról van szó, akár egy ügyfélszerző webinárról, hiszen ezek során első sorban önmagadat kell jól át(el)adnod. 

Árak

Az előadás felkészítés ára nem titok, azonban sok mindentől függ és éppen ezért egyéni árajánlatot fogsz kapni. 

A konzultáción mindent meg fogunk beszélni és én ehhez mérten fogok árajánlatot készíteni. De ehhez mindenképp kell egy előzetes onine vagy személyes találkozó, hogy meghatározzuk a célt és felmérjem, hogy pontosan, személyre szabottan mire lesz szükséged. 

A konzultáció körülbelül fél órás, online videóhívás Teams-en keresztül és ennek az ára 5990 Ft.

Mi történik miután megrendeltem a konzultációt?

48 órán belül hívlak telefonon, hogy egyeztessünk egy konzultációs időpontot, ahol megbeszéljük a részleteket és felmérjük, hogy pontosan mire lenne szükség. Én is elmondom majd, hogy hogyan működik általában a felkészítés vagy a csoportos tréning.

Ezután elküldöm a szerződéses árajánlatot.

Elfogadás után azonnal kiállítom a számlát és már csak a megvalósítás marad hátra, amelynek időpontjait már a konzultáció során kitűzhetjük. 

Az eddigi tapasztalat azt mutatja, hogy egyéni felkészítés során az óránkénti felkészülés válik be a leginkább, heti pár alkalommal. Persze ez függ a kitűzött cél időpontjától is. Csoportos tréning esetén természetesen már egy fix időponttal fogunk dolgozni.

Hamarosan...

Személyes találkozók szerveződnek éppen helyileg Esztergomban, méghozzá VOXPOROND-klub néven. Az előadások, előadástechnikai gyakorlások színtere lesz ez, egy hely, ahol ismerős arcok között csiszolhatod tudásodat egy állandó csoportban. Tagsági díj fejében havonta 1-2 alkalommal fogunk találkozni és előadni egymás előtt, különböző szórakoztató feladatokkal tarkítva a porondot. Igazi felhőtlen kikapcsolódás és hasznos fejlődés lesz egy helyen. Én már alig várom!

ÁSZF

Adatvédelmi nyilatkozat

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a Shopba