halász emese
harmónia

HARMÓNIA CSOMAG

Original price was: 11.970Ft.Current price is: 9.990Ft.

A csomag tartalma:

  • 50 lépés a boldogság felé című könyv – Dedikált
  • Spiritualitás I. című könyv – Dedikált
  • Spiritualitás II. című könyv – Dedikált

Műfaj: motiváció, önismeret, önfejlesztés, spiritualitás
Formátum: nyomtatott könyvek
Megjelenés éve: 2018

puhaborító, PUR ragasztókötés

Elérhetőség: Készleten

Harmónia csomag

Vedd meg egyben a BBV könyvek mindegyikét és dedikált példányokat kapsz!

50 lépés a boldogság felé című könyv fülszövege:

„Valami hiányzik. Nem vagyok teljes. Eltűnt a harmónia.” – Milliószor hallottam már ezeket a mondatokat magányos, kétségbeesett emberektől ugyanúgy, mint boldog párkapcsolatban élőktől, szingliktől, vallásos emberektől, nőktől, férfiaktól, fiataloktól és idősektől.

Ez a könyv nem mondja meg, hogy mit csinálj. De megmondja, hogy hogyan érheted el azt a természetes csodát, azt a boldogságot, ami benned szunnyad. Kinyit, akár egy virágot és megismerheted a saját utad a boldogság, az önismeret és a szeretet felé, azáltal, hogy Te magad teszel érte.

Nem vagyok bölcs, se szakképzett életmód tanácsadó. Én a barátod vagyok. Olyan őszinte barát, aki a szívét adná érted, mert az az egyetlen célja, hogy Te boldog légy! Hogy miért? Mert a Te boldogságod, a világ boldogsága és ki ne szeretne egy szebb világban élni?
A könyv a saját életemből vett példák, vicces, kedves vagy éppen szomorú történetek és a neked szóló motiváló gyakorlatok által válik a közös utunkká. Én megtettem, tedd meg az első lépést Te is a boldogság útján!

Egyedülálló és közvetlen módon nyújtok segítséget abban, hogy megtaláld azt a valamit, ami hiányzik a tökéletes boldogsághoz. A boldogsághoz, ami ott van benned!

A Spiritualitás I. című könyv fülszövege:

Mi is az a spiritualitás?
Amikor feltettem a kérdést olyan személyeknek, akiket ez a téma nem, vagy csak kicsit érdekelt, egészen meglepő válaszokat kaptam:
“Olyan lélek izé.”, “Boszorkányok, meg démonok meg ilyenek.”, “Lelki segély gyengeelméjűeknek”.

A spiritualitás nem varázslat, hanem maga az élet!
– az író –

Tévhitek helyett minden laikusnak és kíváncsinak ajánljuk a könyvben található gyakorlatokat és azoknak, akiknek a spirituális élet megmozgatta ugyan a kíváncsi faktorát, mégsem léptek tovább, mert úgy vélték nem fér bele az életükbe. De ők azok, akik tévednek…

A Spiritualitás II. című könyv fülszövege:

A spiritualitás itt van bennünk és ott van mindenhol.

Talán az mindannyiunk feladata, hogy ezt felismerjük és a világ azon szegleteit is jobbá, boldogabbá, tudatosabbá tegyük, amelyekről el sem tudjuk képzelni. De elsőként magunknak kell felnyitni a szemünket!

Én is azon vagyok, hogy a környezetemet, és akit csak el tudok érni, akár e könyv által, fejlettebbé tegyem, felnyissam a szemét a láthatatlanra, egy olyan világra, ahol az Univerzum rajtunk keresztül áramló energiája végtelen, tiszta és mérhetetlenül boldog.

Tömeg 900 g
Méretek 20,5 × 7 × 14,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HARMÓNIA CSOMAG” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

LESD MEG A TÖBBI TERMÉKET IS!

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad