the girl next door

halász emese rólam rész

Rólam csak ennyit: THE GIRL NEXT DOOR - AVAGY, A SZOMSZÉD LÁNY...

Ti mondtátok rólam:

Nem vagyok több, egy egyszerű nőnél. Nincs diplomám abból, amit tudok, nem tanultam az írást sem. Velem született minden képességem, mint mindenki mással is, és fejlesztettem, mióta csak az eszemet tudom. Ilyen az írás is, amit 8 éves koromtól csinálok.
Arról ugyan nem tehetek, hogy szörnyű gyerekkorom volt, és hogy úgy 30 éves koromig csak szenvedtem, mint a kutya, de hálás vagyok minden percéért minden verésnek és fájdalomnak, az igazságtalanságnak és annak, hogy addigra már vagy 3 életet leéltem, mert ezek által rengeteg tapasztalathoz jutottam. 

Önmagamat meghaladva tudok ma segíteni olyan sok embernek. Rólam elég ennyi is.

Minden könyvem egyetlen témát ölel fel: hogyan találjuk meg önmagunk boldogságát. Az utunkat. Így vagy úgy, de közlöm, amit tudok minden formában, amiben csak lehetséges, mert ebben a mai szürke, rohanó és elnyomó világban többre van szükség üres bölcseleteknél. Nem, ehhez sem végeztem iskolát, engem az ÉLET tanított, a legjobb mester, és ez így van jól.

Könyveimben igyekszem nem használni különleges, felsőbbrendű nyelveket, mert az nem én lennék. Ahogyan az sem, aki mindig toppon van, vagy akit smink nélkül még nem láttak. Ó, távol áll ez tőlem! Sikeres könyveimmel együtt főzök húslevest vasárnap, kelek kócosan, és amíg nem iszom meg az első kávémat, addig a senki ne szóljon hozzám állapotomat érvényesítem. olyan vagyok, mit bárki más, csak én az írásban vagyok tehetséges. Ez az én nyelvem. 

Nem vagyok tökéletes. Nem is akarok annak tűnni. Én az a lány vagyok, aki a legjobb barátod is lehetne. Közvetlen, szerető lény. Az a bizonyos szomszéd lány.

Egyik rajongóm mindennek ellenére csak annyit mondott, mikor megjegyeztem, hogy én nem vagyok valami különleges, hogy: “Lehet, hogy Te nem vagy. Nem tudom. De a könyveid azok!”

Mindig is segíteni vágytam, és nem oly rég megtaláltam azt az útját ennek, ahol kiteljesedhetek, ez pedig nem más, mint az ÍróMentor Program. Leendő és csalódott íróknak segítjük elérni az álmait, és ebben nem más motivál, mint az önzetlen segítségnyútás. 

Szeretettel ajánlom hát minden írásomat.

Minden könyvemet megtalálod a nagyobb könyvesboltokban is, és a moly.hu oldalán is utána tudsz nézni, de itt a honlapon igazából mindent is megtalálsz. Olykor még szuper akciókkal is.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad