Az év webshopja és a DAID

Hogyan is kerül egy napra, lapra a Magyar Regényírás napja, a Dugonics András Irodalmi díj és az év webshopja díjátadó? Azonnal elárulom.

Számomra 2023 eleve egy hihetetlen év, de ez az október 18-a a meggyszem volt a hab tetején, úgy érzem. 

A Magyar Regényírás napján szerkesztőket avattam be a szerkesztés mélyebb bugyraiba, ami egészen délig tartott, majd uzsgyi, lábak a nyakunkba, máris loholtunk Budapestre a Lurdy házba, hiszen kaptunk két tiszteletjegyet az Év webshopja díjátadójára. Hogy miért kap egy író tiszteletjegyet egy ilyen eseményre? Nos, mert az Írómentor Program weboldalát neveztük a versenyre (természetesen az esélytelenek nyugalmával) és legnagyobb meglepetésünkre több, mint ezer nevező közül bekerült a TOP30-ba. 

Nos, mit mondhatnék... Nem vagyunk fotósok. De az Év webshopja díjátadóján valahogy így néztünk ki.

Díjat sajnos nem kaptunk, helyezés híján, de az, hogy a TOP30-ban már benne voltunk egy igencsak díszes elismerés számunkra. 

Hazafelé (fel)pörögve kicsi kocsink kerekein, ért a felismerés, hogy mivel ma van a Magyar regényírás napja, így ma van a Dugonics András Irodalmi díj eredményhirdetése is. Gondoltam, gyorsan meglesem mi a helyzet ezen a fronton. Nos, az első tíz helyezett csakazértis visszafelé elénk tárt eredményének videóját néztem és már a harmadik helyezettnél tartottam, mikor teljesen lemondtam arról az addig is csak álomszerű képzelgésről, miszerint idén első lehetek. 

irodalmi díj

2021-ben 2. helyezett lettem, 2022-ben a hetedik helyen végeztem.

Aztán írótársaim iránti tiszteletből megvártam a videó végét, ahol egy számomra nagyon ismerős név állt az első helyezett mellett: az én nevem. 

El sem akartam hinni, hogy micsoda rajongótáborom van! Persze, persze…. mindig is tudtam, hogy imádnivalóak, de hogy engem és a Skorpió Vumen sorozat befejező részét, az IGNIS-t az első helyig repítik? Háááát na. Hogy fogom ezt meghálálni? -kérdezgettem magamtól.

Végül rájöttem. 

Két módon is. Először is egy szuper nyereményjátékkal a TikTok oldalamon, aztán pedig azzal, hogy írok még még sokat az én kedves olvasóimnak, mert bizony minden irodalmi díj egy-egy újabb toll az író kezében.

az álom skorpió vumen sorozat a jóslat ignis halasz emese könyvek

Tényleg vannak olyan napok, amik az ember úgy érzi, hogy az Univerzumban minden kis apró vágy és pillanat összeállt annak érdekében, hogy mosolyt csaljon az arcunkra.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad