AKCIÓ!

A JÓSLAT

(12 vásárlói értékelés)

3.300Ft 2.950Ft

Szerző: Halász Emese
Műfaj: ezoerotikus regény (igaz történet alapján)

Formátum: Nyomtatott
Megjelenés éve: 2020
ISBN szám: 978-615-81558-0-9
Oldalszám: 417

 

FIGYELEM!

A könyvben található egy jelszó, mely egy titkos weboldalra vezet. A Skorpió vumen sorozat első részének oldala ez, melyet kizárólag az Olvasóknak hoztam létre. Háttérinfók, meghökkentő tények, idézetek, helyszínek és még sok más meglepetés várja, hogy belépj A JÓSLAT című regény titkos világába.

 

Várható szállítási idő:  2-5 nap

Egyelőre (Hála Szent Ferencnek!) eszméletlen sok rendelést kell teljesítenünk, de igyekszünk minél gyorsabban eljuttatni hozzátok a könyveket!

Készleten

Van az a mese a skorpióról és a teknősről. Nos, a skorpió én vagyok, a teknős pedig az egész világ. S ott van még az a három férfi. Mind fontosak számomra, mégis mindet meg kellett bántanom. Velük együtt pedig magamba is belemartam.

Az én utam a szenvedés köveivel van kirakva. Titkok, félbehagyott történetek és fájdalmak maradnak a nyomomban. Azt hittem az élet csak szex vagy szerelem. Pénz és hatalom. Magam sem hittem, hogy mást is tartogat számomra.

Elise Harper vagyok és meghaltam, hogy élhessek.

 

„Nevettem… sírtam… magaménak éreztem… Imádtam!” – Wikii

„Izgalmas. Letehetetlen. Zseniális.” – E. Jucus

„Nagyon jó könyv, váratlan, hirtelen történésekkel. Az a könyv, aminek az ember tűkön ülve várja a többi részét!” – V. András

 

Vigyázat a könyv megtörtént eseményeken alapul!
Csak 18 éven felülieknek!

Tömeg 390 g
Méretek 20 × 3 × 13 cm

A JÓSLAT termékről 12 értékelés

 1. Halász Emese

  F. Andrea véleménye (üzenetben érkezett):

  Szia. Úgy döntöttem, én ide írok véleményt a könyvről amitől konkrétan leesett az állam és tátva maradt a szám!!!
  Én aki nem szerettem sose olvasni sőt nem is olvastam ezidáig kB semmit el végig. De ezt a könyvet nagyon hamar elolvastam és kB hiszti rohamot kaptam ha le kellett tennem.

  Valaki magyarázza már meg, hogy egy ilyen baba arcú bájos nőben hol van az a dög amit ebbe a könyvbe pakolt bele?????

  Fantasztikus hogy végre egy erős határozott nő a szereplő imádtam minden sorát. Köszönöm az élményt! Te lettél a kedvenc íróm. Annyira király ez a könyv, hogy kell egy új példány ami csak azért lesz kinyitva, hogy dedikáld és utánna elzárom. Aztán igyekezz a következő résszel, mert függő lettem. Természetesen nagyon várom a folytatást.

 2. Maris Piroska

  Drága IRÓ!

  Igen csupa nagybetűvel:) Nagyon köszönöm ezt a csodálatos élményt amit kaptam az elmúlt 24 órában… Igen kb ennyi idő alatt tettem magamévá minden cseppjét Elise történetének… És minden percét élveztem, eleinte mintha visszapörgették volna az életem majd egy pillantás alatt egy új dimenzióba kerülve egy új világba érkezve falt fel a könyv…
  Egy titkos vágyat felébresztve bennem írtad le az igaz szerelmet és mindent ami előtte való úton vezetett…
  Majd amikor a beteljesedést vártam egy pillanat alatt fordult meg újra a világ… A könyv csodálatos, rejtelmes és minden benne van amit egy Nő keres igazán az életben… Mindenkinek ajánlom… Szavakkal leírhatatlan mit érzek most..

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük